Facebook Pixel Παναγιώτης Τζίμας: Γκολάρα στη Φιλαδέλφεια από ΠΑΟΚτσή!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 21:35:00

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, τον πήρε ο ΠΑΟΚ! Γκολάρα στη Φιλαδέλφεια - "Καψούρα" του Χριστοβασίλη (Vid)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, τον πήρε ο ΠΑΟΚ! Γκολάρα στη Φιλαδέλφεια - "Καψούρα" του Χριστοβασίλη (Vid)

Κυνηγά φάσεις και μπορεί να φτιάξει γκολ ή να σκοράρει. Διακρίνεται για την ποδοσφαιρική του ευφυία.

Ο Παναγιώτης Τζίμας ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στο 44’, το οποίο έδωσε το προβάδισμα στους Ηπειρώτες μέσα στην έδρα της Ένωσης, αν και στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν το τρίποντο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έχουμε ξανακάνει εύφημο μνεία εδώ στο Sportdog. Ο παίκτης αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2022 ως δανεικός στον «Άγιαξ» της Ηπείρου από τον ΠΑΟΚ και κέρδισε από την πρώτη χρονιά στα Γιάννινα τις εντυπώσεις. Την πρώτη σεζόν έκανε 28 συμμετοχές με 4 ασίστ, ενώ φέτος μετρά 18 ματς με 2 γκολ, το ένα στον αγώνα με την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού.

Η περίπτωσή του το καλοκαίρι του 2021 είχε απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε μετρούσε 16 συμμετοχές με 1 γκολ στον Αστέρα Τρίπολης και ως μέλος των μικρών εθνικών με 20 συμμετοχές και 14 γκολ αποτελούσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση με προοπτικές. Εν τέλει ο Παναγιώτης Τζίμας κατέληξε στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα μικρό σίριαλ με την ομάδα της Αρκαδίας να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως των 15%.

Ο Πρεβεζιάνος μέσος έγινε μέλος της β’ ομάδας των «ασπρόμαυρων» και πήρε παιχνίδια στα πόδια του στη Super League 2, όπου τη σεζόν 2021-2022 μέτρησε 30 συμμετοχές με 7 γκολ. Το καλοκαίρι του 2022 ήρθε η ώρα να μπαρουτοκαπνιστεί στη Super League, όχι όμως στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο και επιμονή στο παιχνίδι του. Κυνηγά φάσεις και μπορεί να φτιάξει γκολ ή να σκοράρει. Διακρίνεται για την ποδοσφαιρική του ευφυία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεγάλη εκτίμηση για τον Τζίμα έτρεφε ο αείμνηστος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος ήθελε να κρατήσει τον παίκτη παραπάνω από μία σεζόν στα Γιάννινα, κάτι που και έγινε.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον υπογράφει άμεσα ο Μελισσανίδης - "Σκληρός παίκτης, έτοιμος για την 11αδα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags