Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: ’’Γκολ με το χέρι ο Πόνσε και το VAR το μέτρησε’’ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 00:30:00

Καταγγελία Καραπαπά: "Γκολ με το χέρι η ΑΕΚ - Μαύρο στο VAR, δεν είχαν ούτε εικόνα ούτε ήχο"! (Vid)

Sportdog Team
Καταγγελία Καραπαπά: "Γκολ με το χέρι η ΑΕΚ - Μαύρο στο VAR, δεν είχαν ούτε εικόνα ούτε ήχο"! (Vid)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να πιστέψει πώς δε δόθηκε φάουλ στο γκολ του Πόνσε για το 4-2 της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Κώστας Καραπαπάς είναι έξαλλος με την καταμέτρηση του τελευταίου γκολ της Ένωσης καθώς θεωρεί πως υπάρχει χέρι του Έκι Πόνσε!

Αναλυτικά όσα είπε:

''Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες για τις ομάδες! Μας ακύρωσαν γκολ στο ματς με την Κηφισιά και στο ματς με τον Αστέρα γιατί βρήκε, ΕΙΠΑΝ, έστω, ακούσια σε χέρι, στην πρώτη περίπτωση του Μασούρα και στη δεύτερη του Ναβάρο! Το έψαξε το VAR από εδώ, το έψαξε από εκεί, τελικά το ΑΚΥΡΩΣΑΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι με Φορτούνη, Μασούρα - "Καμπανάκι" για Ποντένσε - Ο πρώτος που φεύγει το καλοκαίρι!

Ή μάλλον τα ΑΚΥΡΩΣΑΝ. Απόψε μπήκε γκολ με το χέρι από τον Πόνσε της ΑΕΚ αλλά ο διαιτητής Μαλούτας το μέτρησε ως γκολ! Ο Μαλούτας είναι αυτός που πήρε το νόμπελ εφεύρεσης σε πέναλτι στο Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β'. Από τη Βέροια, ξέρετε. Και λες: καλά ο Μαλούτας, το VAR;''. 

Δείτε το γκολ στο οποίο αναφέρεται ο Καραπαπάς:

 

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags