Facebook Pixel Πήρε θέση γνωστός τεχνικός - Αυτή η αιτία που δεν πήρε κάτι ο Άρης με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 02:58:00

Πήρε θέση γνωστός τεχνικός - Αυτή η αιτία που δεν πήρε κάτι ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟ

Sportdog Team
Πήρε θέση γνωστός τεχνικός - Αυτή η αιτία που δεν πήρε κάτι ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη μίλησε ξένος τεχνικός που έχει δουλέψει στη χώρα μας και πήρε θέση για το παιχνίδι των Κίτρινων κόντρα στο Τριφύλλι στη Λεωφόρο.

Νταμίρ Κάναντι: Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, τη μάχη του τίτλου και την είσοδο της Λαμίας στα πλέι οφ μίλησε ο έμπειρος προπονητής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη: «Είδα πράγματα που περίμενα. Ο Άρης είχε στιγμές που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού. Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το πέναλτι κλείδωσε το παιχνίδι, το οποίο ήταν ανοιχτό μέχρι το 70΄. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν κακός στην άμυνα ο Άρης και μου έκανε εντύπωση. Ο Παναθηναϊκός μπήκε να κυριαρχήσει, το ένιωσα. Μετά υπήρχε ισορροπία και κατάλαβα ότι αν ο Άρης εκτελούσε καλύτερα θα μπορούσε να πάρει βαθμό. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος συνολικά στα 90 λεπτά και πήρε τη νίκη».

Αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη: «Δεν θελω να μπω στη διαδικασία. Έχω καλύτερη εικόνα για τον Παναθηναϊκό καθώς τον έχω δει σε περισσότερα παιχνίδια αλλά ο Άρης μπορεί να σταθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τον Νταρίντα: «Είναι πραγματικά αδύνατον να μην τον ξεχωρίσεις. Πήρε την ομάδα στις πλάτες του μετά το πρώτο 20λεπτο. Ο Άρης δεν έβαλε γκολ στην κεφαλιά του Ζαμόρα. Αν το έβαζε εκείνη τη στιγμή, θα άλλαζε τη ροή».

Την είσοδο της Λαμίας στα πλέι οφ: «Με εξέπληξε θετικά η Λαμία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Τη μάχη του τίτλου: «Είναι δύσκολο να πω πως υπάρχει κάποιο φαβορί. Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και έχει αλλάξει εικόνα και νοοτροπία. Δεν μπορεί κανείς να πει ποια ομάδα είναι φαβορί. Θα πρέπει να περιμένουμε και ελπίζω τα πράγματα να είναι δίκαια, γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Θα είναι εντυπωσιακή η μάχη», είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για CAS - "Απόφαση κόλαφος για Ολυμπιακό - Μόνο γι’ αυτό πήρε πίσω τον βαθμό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags