Facebook Pixel ΑΕΚ: "Φτιαγμένος" ο Λιούμπισιτς! Τί είπε στους Αυστριακούς για Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 22:30:00

"Φτιαγμένος" με ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς! "Τρελοί οι οπαδοί μας" - Τί είπε στους Αυστριακούς για Αλμέιδα

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" με ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς! "Τρελοί οι οπαδοί μας" - Τί είπε στους Αυστριακούς για Αλμέιδα

Απέκτησε μεγάλη αυτοπεποίθηση παραδέχτηκε ο Κροάτης μέσος που εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Φτιαγμένος» με ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος παραδέχτηκε, ότι απέκτησε μεγάλη αυτοπεποίθηση και δήλωσε ότι του ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας. Ο 24χρονος μέσος μιλώντας στο αυστριακό “Kicker” χαρακτήρισε σωστό βήμα τη μεταγραφή του στην Ένωση και εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο «Λιούμπι» ξεκίνησε την καριέρα του και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αυστρία και συγκεκριμένα στη Ραπίντ Βιέννης, πριν αγωνιστεί στην Κροατία και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού μετρά 2 γκολ και 1 ασίστ σε 5 συμμετοχές και πλέον δείχνει πως έχει «δέσει» με το «κιτρινόμαυρο» σύνολο.

«Έχω αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση εδώ», είπε ο Λιούμπιτσιτς και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα αμέσως. Κόντρα στα Γιάννινα καταφέραμε με «φρέσκα» πρόσωπα από τον πάγκο να γυρίσουμε το ματς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστικοί, οι οπαδοί μας εδώ είναι... τρελοί».

Όσο για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ σημείωσε: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ γρήγορο, τεχνικό ποδόσφαιρο, το είχα δει όταν παίξαμε με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League με Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αυτό μου ταιριάζει. Μπορώ να εξελιχθώ εδώ. Η μετακόμιση στην ΑΕΚ ήταν ακριβώς το σωστό βήμα».

Σχετικά με τη θέση που του αρέσει σημείωσε: «Η θέση μου είναι στην μεσαία γραμμή. Εκεί βλέπω τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης μου. Τώρα θέλω να συνεχίσω να επιταχύνω, όπως έκανα πάντα, και να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ».

Για το ματς με τον Άρη, είπε: «Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Άρη, παίζουν και καλό ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην Εθνική Κροατίας:«Οι παίκτες της ομάδας μας παίζουν όλοι σημαντικούς ρόλους σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Το μεγαλύτερο όνειρό μου θα ήταν να παίζω με τη "Χρυσή Γενιά" της Κροατίας. Με σπουδαίους παίκες όπως ο Λούκα Μόντριτς ή ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που έχουν κάνει τόσα πολλά για τη χώρα μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags