Facebook Pixel Σφύρα Καλά: Πέναλτι στον Ιωαννίδη! Δεν αρέσουν οι αποφάσεις του VAR
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 14:08:00

Δείτε συνολικά τον Σιδηρόπουλο στο Άρης-ΑΕΚ! Πέναλτι στο 96’ στον Ιωαννίδη, έπρεπε να πάει στο VAR (Vid)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Το πλάνο που δικαιώνει το διαιτητή στο πέναλτι του ΟΦΗ! Ο Κώστας Φινοκαλιώτης αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις της 26ης αγωνιστικής στην εκπομπή «Σφύρα Καλά».

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 26ης αγωνιστικής της Super League ανέλυσε ο Κώστας Φινοκαλιώτης στην εκπομπή "Σφύρα Καλά" - Powered by Sportdog.

Ο έμπειρος διαιτητής στάθηκε περισσότερο στην αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ, όπου θεωρεί σωστές τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου, τόσο στο πέναλτι του Άραμπατ υπέρ της Ένωσης όσο και στο πέναλτι για χέρι του Βίντα από το οποίο οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 3-3.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός και στάθηκε στην τελευταία φάση με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη. «Η τελευταία φάση είναι πολύ δύσκολη, λόγω λήψης αλλά και των παικτών που βρίσκονται μέσα στην περιοχή. Εκτίμησή μου είναι, ότι υπάρχει πέναλτι, όπως και ότι ο VAR θα έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή για να ελέγξει τη συγκεκριμένη φάση», ανέφερε ο Φινοκαλιώτης, ο οποίος έκανε και ένα ακόμα σχόλιο «Εδώ πρέπει να καταλάβουμε γενικότερα, ότι τη στιγμή που ζούμε εποχή VAR στην Ελλάδα θα υπάρξουν αυστηρές αποφάσεις που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φταίει ο Ακαϊντίν, αλλά οι Πέρεθ και... Τερίμ - Ελάχιστη η προσφορά Μπακασέτα - Μπορεί όμως το πρωτάθλημα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags