Facebook Pixel ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων στο πρωτάθλημα Κ19
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-09 16:55:00

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League

Sportdog Team
Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 σε εξ αναβολής αγώνα για την 22η αγωνιστική.

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αγώνα για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Λώλας.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη έδρα τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσαν να έχουν φύγει νικητές από τη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα και η πρώτη από αυτές ήρθε στο 24', όταν ο Κολιμάτσης έκανε ένα σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 43' ο Αντωνόπουλος έπιασε μονοκόμματο σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από οριζόντιο. Ευκαιρία έχασε και ο ΠΑΟΚ στο 47', όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Μαρίνης έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση.

Στο 60', μετά από κούρσα του Γιαννούλη από τα τα αριστερά και πάσα στον Γεωργέα, ο τελευταίος γύρισε στον Κοντορουχα που από το ύψος του πέναλτι έχασε μοναδική ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο! Στο 70' σε παρόμοια φάση ο Ανδρικόπουλος έχασε μοναδικό τετ α τετ, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία και στο 96'!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags