Facebook Pixel Τα... γύρισε ο Γερωργούντζος μετά το Φάληρο! "Ζητάω συγγνώμη από Τερίμ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 17:45:00

Τα... γύρισε ο Γεωργούντζος μετά το Φάληρο! "Ζητάω συγγνώμη από Τερίμ και ΠΑΟ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα... γύρισε ο Γεωργούντζος μετά το Φάληρο! "Ζητάω συγγνώμη από Τερίμ και ΠΑΟ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα για την εικόνα των Πρασίνων και την παρουσία του Τούρκου τεχνικού στην ομάδα, τον προηγούμενο καιρό, όμως φαίνεται ότι μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκης άλλαξε... γνώμη.

Σωτήρης Γεωργούντζος: Στροφή στα όσα έλεγε για τον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος μετά τη νίκη των Πρασίνων κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο μάλιστα μέσω βίντεο να ζητάει συγγνώμη για τα όσα είπε για τον Τούρκο τεχνικό και το Τριφύλλι τις προηγούμενες ημέρες.

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στους Παναθηναϊκούς και από τον Τερίμ, τον σπουδαίο προπονητή του Παναθηναϊκού. Χωρίς να το θέλω, τους πίκαρα. Παραμένει από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Πίστευα ότι ο Μεντιλίμπαρ κράτησε τους παίκτες με τη Μακάμπι για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Εξακολουθεί ο Ολυμπιακός να έχει σημαντικά προβλήματα. Μπράβο στον Παναθηναϊκό, δίκαια η νίκη. Συγγνώμη και πάλι…», είπε ο Σωτήρης Γερωργούντζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυνατά για τον… αντι-Μιλουτίνοφ ο ΠΑΟ - Βρήκε και σουτέρ "φονιά" στους Σπερς - Επιστρέφει ο Ντιλικινά! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags