Facebook Pixel "Τρελαμένος" με όσα έγιναν στη γιορτή του Άρη παλαίμαχος της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 02:45:00

"Τρελαμένος" με όσα έγιναν στη γιορτή του Άρη παλαίμαχος της ομάδας: "Αντάξια της ιστορίας μας..."

"Τρελαμένος" με όσα έγιναν στη γιορτή του Άρη παλαίμαχος της ομάδας: "Αντάξια της ιστορίας μας..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του συλλόγου για τα 110 χρόνια ιστορίας τους.

Γιάννης Βένος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο παλαίμαχος άσος του Αρη και μίλησε για τις εκδηλώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την επέτειο 110 χρόνων από την ίδρυση των «κιτρίνων».

«Έγινε μια σπουδαία δουλειά, κάναμε μια ομάδα που δούλεψε με πάθος και όραμα, και τα καταφέραμε. Μια ομάδα που είχε ένα συγκεκριμένο σκοπό και τον πέτυχε. Έχουμε αποδείξει όλα τα χρόνια πως είμαστε ομάδα και έχουμε αλληλεγγύη, ακόμη και ένα ξένος όπως ο Σκόμποε, έχει έρθει 4-5 φορές τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έρχεται για να περάσουμε όμορφες στιγμές όπως γίνεται με τους φίλους που κάποιος έχει καιρός να βρεθεί. Όταν ήρθε έξω από το Ολύμπιον τον είδα πρώτη φορά εκεί και αγκαλιαστήκαμε σαν αδέρφια.

Δεν πίστευα στα μάτια μου το πόσος κόσμος ήρθε στην πλατεία Αριστοτέλους, ο Χρήστος Γαλιλαίος μου είπε πως έχει φτάσει μέχρι την Τσιμισκή και πιο πάνω. Ανέβηκα στην εξέδρα για να το δω και έμεινα έκπληκτος. Είχαμε να δούμε τέτοιες εικόνες από προεκλογικές συγκεντρώσεις πριν από πολλά χρόνια. Ήταν εκδηλώσεις δύο ημερών, εντυπωσιακές, ανάλογες του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου.

Όλη η οικογένεια του Άρη είχε ανάγκη από αυτές τις δύο μέρες. Μας γέμισε ο κόσμος, μας ζέστανε και μας έδωσε ελπίδα για το μέλλον. Κάθε χρόνο μπορεί να γίνεται μια μουσική βραδιά, ο Πέτρος Ράσογλου ήταν η ψυχή όλης της εκδήλωσης, μπορεί να γίνε θεσμός και εύκολα μπορεί να οργανωθεί. Αν πάρουμε το Κύπελλο ο κόσμος θα πάρει σκηνές για να μείνει στον Λευκό Πύργο», είπε ο Γιάννης Βένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Super 3: "Τέλος το ΟΑΚΑ, τελικός Κυπέλλου με 8.000 οπουδήποτε - Κόκκινη γραμμή σε Καρυπίδη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags