Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Τσικίνιο για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 02:44:00

Ξεκάθαρος ο Τσικίνιο για Ολυμπιακό: "Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς, στόχος η κατάκτηση του Conference"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Τσικίνιο για Ολυμπιακό: "Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς, στόχος η κατάκτηση του Conference"

Σε podcast φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, βάζοντας ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τσικίνιο: Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στο podcast, Beyond Borders, αλλά και στην εκπομπή Além Fronteiras, όπου αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στους Ερυθρόλευκους για τη νίκη, κάτι που μοιάζει με όσα είχε ζήσει στη Μπενφίκα, ενώ σημείωσε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του Conference League, ενώ σχολίασε την επιλογή του να γίνει vegetarian, κάτι το οποίο επηρέασε θετικά την απόδοσή του.

«Είναι σαν την Μπενφίκα, πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Έχουν πάρα πολλούς οπαδούς. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η ισοπαλία δεν είναι αρκετή. Είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία», σημείωσε για τον Ολυμπιακό.

«Είναι εκπληκτική η πόλη. Η Αθήνα μοιάζει πολύ με τη Λισαβόνα. Δεν έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ ακόμη τα ελληνικά νησιά, αλλά όλοι μιλούν πολύ καλά γι' αυτά», ανέφερε για την προσαρμογή του στη χώρα μας.

«Ήμουν vegetarian και vegan για τρία χρόνια και νιώθω πολύ καλά», ολοκλήρωσε και τόνισε πως οι διατροφικές του συνήθειες τον έχουν βοηθήσει θετικά στην απόδοσή του.

«Η κατάκτηση του Conference League είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, γιατί ο τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα που την νιώθω πλέον ως σπίτι μου».

Όσο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ανέφερε ότι «είναι φανατικοί, ακόμη περισσότερο από ό,τι στην Πορτογαλία».

Όσο για το αν έχει σχέδια για διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα υποστήριξε: «Δεν είχα την ευκαιρία να το επισκεφτώ ακόμα, αλλά όλοι μιλούν πολύ καλά για τα ελληνικά νησιά».

Και κλείνοντας έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της Μπενφίκα: «Ήταν τεράστια περηφάνια να εκπροσωπώ την Μπενφίκα, έναν σύλλογο που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Έζησα πολύ καλές στιγμές, ήμουν πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για όλα», είπε ο Τσικίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή με τον τελικό - Χωρίς κόσμο Παναθηναϊκός και Άρης για... απίθανο λόγο!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags