Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα παλαίμαχου: "Γι’ αυτό μπορεί ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Το κύπελλο σίγουρα στον ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 12:05:00

Ατάκα παλαίμαχου: "Γι’ αυτό μπορεί ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Το κύπελλο σίγουρα στον ΠΑΟ"

Sportdog Team
Ατάκα παλαίμαχου: "Γι’ αυτό μπορεί ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Το κύπελλο σίγουρα στον ΠΑΟ"

Τι είπε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και το επερχόμενο ματς της Ένωσης στη Λεωφόρο.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δημόπουλος, φιλοξενήθηκε στην "Δίκη στο OPEN" και μίλησε για την μάχη των πλέι οφ, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν καλύτερος, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν η ΑΕΚ έφερνε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό θα πήγαινε με τον Παναθηναϊκό για τη νίκη, τώρα έχει την άνεση και για την ισοπαλία στη Λεωφόρο. Πρέπει να γίνουν θαύματα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει παράδοση μέσα στη Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου είναι ήρεμος, για αυτό μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου έχει φτιάξει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Από τον Παναθηναϊκό, ο Ιωαννίδης ήταν μόνος του, δεν είχε έναν παίκτη να του δώσει κάθετη πάσα, μόνο ο Μπερνάρ το έκανε, αλλά δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα αυτά από τον Βραζιλιάνο. Ο Παναθηναϊκός παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο Κύπελλο μπορώ να πω με σιγουριά πως θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Στο πρωτάθλημα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος θα το πάρει. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το ματς με την ΑΕΚ θα έχει βλέψεις και για το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ χωρίς ψυχή, μπερδεμένος Αλμέιδα - Μεντιλίμπαρ όπως... Μαρτίνς - Άσος του ΠΑΟ χλεύαζε Τερίμ στον πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags