Facebook Pixel Κωνσταντίνου: "Δεν μπορεί να πει στον Τερίμ να φύγει ο Αλαφούζος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 07:52:00

"Φωτιές" από Κωνσταντίνου: "Δεν μπορεί να πει στον Τερίμ να φύγει ο Αλαφούζος, είναι επιλογή του..."

Sportdog Team
"Φωτιές" από Κωνσταντίνου: "Δεν μπορεί να πει στον Τερίμ να φύγει ο Αλαφούζος, είναι επιλογή του..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όπου και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στους Πράσινους μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Για το πανό που σηκώθηκε στη Λεωφόρο και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί με τον Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για το πανό: «Κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Είναι μια αγάπη. Με αυτά τα πανό δε μειώνεις καμία ομάδα, γίνεσαι ρεζίλι εσύ».

Για το αν αναπολούν τον Γιοβάνοβιτς: «Δε νομίζω. Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του. Ίσως στο μέλλον να συμβεί Το θέμα δεν είναι να θέλει ο Παναθηναϊκός αλλά πρέπει να θέλει να έρθει και ο Ιβάν. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη απήχηση, έκανε δουλειά στην ομάδα. Τον έφτιαξε, τον οργάνωσε και η ομάδα έπαιζε καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι πίσω αλλά ο Τερίμ είναι επιλογή Αλαφούζου. Δεν είναι εύκολο να του πει, φύγε»., είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την... κλοπή της 10ετίας κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Κρούση για παίκτη του ΠΑΟΚ - Απάντηση Σαββίδη με 1.8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags