Facebook Pixel Φέρνει και... δεύτερο Ποντένσε ο Ολυμπιακός - Εξετάζει και στόπερ 10 εκατ.
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 15:47:00

Φέρνει και... δεύτερο Ποντένσε ο Ολυμπιακός - "Διάβολος στα αριστερά" - Εξετάζει και στόπερ 10 εκατ.! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου

Εξτρέμ από το κορυφαίο επίπεδο, κάνει την διαφορά ακόμα και στην Αγγλία. Γιατί μπορεί να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι και οι άλλες τέσσερις επιλογές που προτάθηκαν ήδη στον Μεντιλίμπαρ....

Σε εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος βρίσκεται αυτό το διάστημα η Νότιγχαμ Φόρεστ, που κέρδισε με 3-1 τη Φούλαμ και δείχνει ότι έχει τον τρόπο για να ξαναπάρει στο γήπεδο τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν λόγω της παραβίασης των Κανόνων Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας.

Η ομάδα τού Βαγγέλη Μαρινάκη, ιστορικό κλαμπ που εννοείται ότι η θέση της είναι στη Premier League, είναι σκληρό καρύδι και φαίνεται ότι εύκολα ή δύσκολα θα σώσει την κατηγορία.

Κι άλλες φορές, εξάλλου, έχουμε αναφέρει ότι υπάρχουν μια σειρά από συμβόλαια που το προσεχές καλοκαίρι δύσκολα θα συνεχίσουν στη Φόρεστ, κι ήδη στο Νησί τους συνδέουν με τον Ολυμπιακό: Από τους στόπερ Γουίλι Μπόλι και, κυρίως, Τσεϊκού Κουγιατέ, μέχρι τον Όλα Άινα και Λόικ Μπε Σο. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι και, δυνητικά τουλάχιστον, θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον μεντιλίμπαρ.

Μόνο αυτοί, όμως, βρίσκονται στο αγγλικό κλαμπ και θα μπορούσαν να έρθουν; Προφανώς και όχι, καθώς η Νότιγχαμ είναι ένας τεράστιος αθλητικός οργανισμός, που διαθέτει πληθώρα ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα αυτοί που τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού και, αν έλειπαν και την επόμενη σεζόν, δεν θα το παρατηρούσε κανείς...

ΜΑΚ ΚΕΝΑ: Διεθνής Σκωτσέζος στόπερ που ήταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ από το 2020, το market value του βρίσκεται στα 10 εκατ. ευρώ, παίζει με το αριστερό πόδι και είναι 27,5 ετών. Η Νότιγχαμ είχε δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2020 για να τον ντύσει με τη φανέλα της, ήταν παίκτης που πήρε συμμετοχές και παιχνίδια στα πόδια του ως στόπερ, αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου τού 2023 υπήρξε επεισόδιο στην ομάδα και, ουσιαστικά, τελείωσε η καριέρα του στη Νότιγχαμ. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προτίμησε την Κοπεγχάγη για να παίξει έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού, λόγω της πορείας που κάνει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το καλοκαίρι πρέπει να επιστρέψει στη Νότιγχαμ. Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;

ΛΙΟΥΙΣ Ο ' ΜΠΡΑΙΑΝ: Άγγλος, 25 ετών, μηχανάκι στον χώρο του κέντρου, που δόθηκε δανεικός στη Μίντλεσμπρο. Καλή λύση ακόμα και για τη βασική 11άδα του Ολυμπιακού.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΕΝΙΣ: Νιγηριανός, 26 ετών, αριστερός εξτρέμ, διεθνής, σωστός... διάβολος στα αριστερά της μεσαίας γραμμής. Με τη Γουότφορντ, στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχει ήδη 4 γκολ. Παίκτης επιπέδου Ποντένσε.

ΤΖΟΝΤΖΟ ΣΕΛΒΙ: Διεθνής Άγγλος χαφ, 32 ετών, με πολύ καλά τρεξίματα, φέτος έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Ρίζεσπορ. Με κλειστά μάτια καλύτερα θα ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Deadline" Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, ο λόγος που θέλει να φύγει - Το "ανακοίνωσε" σε Ολυμπιακό και... Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags