Facebook Pixel Πήρε θέση παλαίμαχος του ΠΑΟ - Αυτό το φαβορί στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-05 00:05:00

Πήρε θέση παλαίμαχος του ΠΑΟ - Αυτό το φαβορί στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Οι πιθανότητες των Πράσινων για τίτλο

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος του ΠΑΟ - Αυτό το φαβορί στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Οι πιθανότητες των Πράσινων για τίτλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού όπου και αναφέρθηκε τόσο στη μάχη του τίτλου, όσο και στο επερχόμενο ντέρμπι των Δικεφάλων στην OPAP Arena.

Νίκος Καρούλιας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μίλησε για την  αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αλλά και τις πιθανότητες που έχουν οι τρεις ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε ειδική μνεία στο ντέρμπι Δικεφάλων στην «OPAP Arena».

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ μπαίνει του... σκοτωμού στα παιχνίδια της, κυκλοφορώντας τη μπάλα γρήγορα και κάθετα. Μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ήταν πολύ σωστός ο Παναθηναϊκός και τακτικά, ωστόσο όλα αυτά βοηθήθηκαν από το καταπληκτικό παιχνίδι του Ιωαννίδη, έσπαγε τη μπάλα, σκόραρε το δεύτερο γκολ, είχε συνεισφορά στο πρώτο και ήταν εξαιρετικός. Ο Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλά αποτελέσματα και την επόμενη εβδομάδα να μην έχει την ίδια εικόνα και αν το διαχειριστεί σωστά , μπορεί να έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους δύο».

Όσο για το ντέρμπι Δικεφάλων: «Ο ΠΑΟΚ με έχει εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του, όπως και με τον Παναθηναϊκό, θα έλεγα πως η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα στην αναμέτρηση ωστόσο», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντεφορμέ Αλμέιδα, κατέστρεψε το διαφημισμένο όπλο της ΑΕΚ - Μπορεί να τον κερδίσει ξανά στον… τελικό ο Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags