Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟΚτσής μοιράζει πιθανότητες για τίτλο: "Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι μπουκ - Αυτοί οι δύο θα φτάσουν μέχρι το τέλος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 16:07:00

ΠΑΟΚτσής μοιράζει πιθανότητες για τίτλο: "Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι μπουκ - Αυτοί οι δύο θα φτάσουν μέχρι το τέλος"

Sportdog Team
ΠΑΟΚτσής μοιράζει πιθανότητες για τίτλο: "Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι μπουκ - Αυτοί οι δύο θα φτάσουν μέχρι το τέλος"

Παλαίμαχος άσος των "ασπρόμαυρων" μίλησε για την μάχη του πρωταθλήματος, τον Οζντόεφ, αλλά και τον Ματίας Αλμέιδα.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, σχολιάζοντας τη χθεσινή ισοπαλία του Δικέφαλου του Βορρά στην Opap Arena.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην εξομολόγηση του Οζντόεφ για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, στον τρόπο με τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να αντιδράσουν αλλά και στην αλληλοεκτίμηση που εκφράστηκε ανάμεσα σε Λουτσέσκου και Αλμέιδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: 

Για την εξομολόγηση του Οζντόεφ, αναφορικά με το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε: «Ήταν πολύ συγκινητικό και ανθρώπινο, βγαίνει και ένα μήνυμα από όλη αυτή την ιστορία που αντιμετώπισε το παιδί αυτό, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια που ο ένας βοηθάει και στηρίζει τον άλλον. Με τις δηλώσεις του έδειξε ότι και ο πρόεδρος και ο προπονητής και οι συμπαίκτες του, όλοι ήταν δίπλα του και του σταθήκανε σε αυτό το πρόβλημα. Νομίζω ότι όταν λειτουργείς έτσι αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Είναι μια ανθρώπινη αδυναμία στιγμής, αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ στάθηκε δίπλα του για να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και αυτό είναι το πιο θετικό και σημαντικό.

Έχω τύχει και εγώ πολλές περιπτώσεις με παιδιά που αντιμετωπίζανε τέτοια θεματάκια. Ο ΠΑΟΚ βγάζει μια υγεία, ότι είναι μια οικογένεια. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό!»

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην ισοπαλία: «Όταν έγινε το 2-0 πραγματικά απογοητευτήκαμε και στεναχωρηθήκαμε. Είδαμε ότι πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ και έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και πόσο καλό υλικό έχει. Αντέδρασε και ήρθε σε αυτό το πολύ θετικό αποτέλεσμα, που είναι δίκαιο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός χθες και τα δύο γκολ ήρθανε από δύο λάθη. Από εκεί και πέρα σαν στήσιμο ομάδας  και λειτουργία, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και δικαιούταν να πάρει το αποτέλεσμα που πήρε».

Για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε το γκολ του Άμπραμπατ και την αντίδραση του Κοτάρσκι: «Ήταν πολύ δύσκολο το να μπει γκολ από εκεί πέρα και όμως μπήκε! Ήταν μια κακή συνεννόηση και των αμυντικών που αφήσανε να περάσει η μπάλα αλλά ήταν και μια κακή αντίδραση του Κοτάρσκι που δεν υπολόγισε σωστά. Ήταν μια κακή εκτίμηση του πως μπορούσε να εξελιχθεί το φάουλ. Δεν περίμενε κανείς ότι η μπάλα από το σημείο που εκτελέστηκε το φάουλ θα καταλήξει εκεί».

Για το ότι οι μπουκ δεν δίνουνε στον ΠΑΟΚ τον τίτλο και τις αποδόσεις του φαβορί, προτιμώντας την ΑΕΚ: «Δεν ξέρω το τι σκέφτονται οι μπουκ ή πως το βλέπουν, αν δηλαδή το βλέπουν ποδοσφαιρικά. Εγώ το είχα δηλώσει και πριν από λίγο καιρό, ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τα δυνατά φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αν και έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του. Και σαν ομάδα και σαν υλικό, αλλά και στο καλό μουντ που είναι οι ποδοσφαιριστές, όλα αυτά μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε».

Για το ποιον θεωρεί πιο δυνατό αντίπαλο, μετά τον ΠΑΟΚ: «Οι δύο ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος  είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Βλέπουμε όμως ότι και από τα αποτελέσματα ότι και τον Παναθηναϊκό τον κερδίσαμε και έλεγαν ότι έχασε την υπόθεση τίτλου, όμως ξαφνικά βρέθηκε να είναι τρίτος και πολύ κοντά στη βαθμολογία. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Εγώ επιμένω και λέω ότι οι δύο ομάδες που θα φτάσουνε μέχρι το τέλος είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ».

Για το ότι ο Λουτσέσκου χαρακτήρισε τον Αλμέιδα ως έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα έχει δώσει το δικό του στίγμα στην ΑΕΚ, κατέκτησε πέρυσι και το νταμπλ. Βλέπουμε ότι έχει ένα πάρα πολύ καλό υλικό και είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Εδώ που έχει φτάσει η ΑΕΚ είναι σε ένα μεγάλο κομμάτι και θέμα προπονητή. Όπως και ο Λουτσέσκου έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης και μερίδιο επιτυχίας στο ότι η ομάδα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Και όχι μόνο φέτος αλλά και τα υπόλοιπα χρόνια».

Τέλος, για τον ποιον θα έχριζε ο ίδιος MVP της αναμέτρησης, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «MVP του χθεσινού αγώνα για μένα ήταν ο Οζντόεφ και με τη δήλωσή τους αλλά με την αλλαγή του. Και με το γκολ, του αξίζει. Φυσικά όλα τα παιδιά έβγαλαν πάθος, ενέργεια και διεκδικούσανε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "αρπάχτηκαν" Αλμέιδα και Λουτσέσκου - Το... φοβήθηκε η ΑΕΚ - Έξαλλος ο Ιωαννίδης με Μάντζιο (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags