Facebook Pixel "Τζίμας και Κωστούλας είναι μια κλάση πάνω από Ιωαννίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 08:24:00

Τσαφ από Θεσσαλονίκη: "Τζίμας-Κωστούλας είναι μια κλάση πάνω από Ιωαννίδη"!

Sportdog Team

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γεωργόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον άθλο της Κ19 του Ολυμπιακού, ενώ αποθέωσε τους Τζίμα και Κωστούλα.

''Όσοι αγαπάμε το άθλημα χαιρόμαστε για τα παιδιά του Ολυμπιακού και την τεράστια επιτυχία που πέτυχαν. Όλες οι ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει βάση στα νέα παιδιά. Υπάρχουν τρία Πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ19 και μιλάμε για πόσα πολλά παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όμως το κυριότερο είναι τι προσφέρουν οι ομάδες σε αυτά τα παιδιά.

Το ταλέντο υπάρχει, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι κορυφαίες ομάδες σε όλους τους τομείς. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες όταν θέλουν ειδικά να πάρουν έναν ταλαντούχο παίκτη. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι για να πάρεις έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Είναι τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και τι θυσίες θα κάνει η οικογένειά του. Κάτω από τα χαλί έχουν γίνει πολλά. 

 Ο Ολυμπιακός ξέρει τι αξία έχουν τα παιδιά του σε όλα τα τμήματά του, το θέμα γι΄ αυτά τα παιδιά είναι να κάνουν το βήμα παραπάνω και να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα, το θέμα είναι πως τα αξιοποιείς. Για μένα Τζίμας και Κωστούλας είναι μία κλάση πάνω από Ιωαννίδη και Παυλίδη''.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags