Facebook Pixel "Περίμενες καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό μετά το 1-1"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 12:21:00

Σταματέλος: "Περίμενες καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό μετά το 1-1"

Sportdog Team

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", εντοπίζοντας τα ζητήματα που είχε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Τα «ζητήματα» που έβγαλε στη Θεσσαλονίκη και στην ισοπαλία με τον Άρη (1-1) ο Ολυμπιακός, προσπάθησε να εντοπίσει ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκαν χαλαροί στην ανασταλτική λειτουργία, το οποίο ήταν και το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας.

«Μπροστά τις ευκαιρίες τις έκαναν, ήταν επιπόλαιοι στην τελική. Ανασταλτικά ήταν το πρόβλημα του Ολυμπιακού, είχε μια χαλαρότητα ανασταλτικά. Δεν μπορεί κάποιος να τους πει ότι δεν το προσπάθησαν. Περιμένεις καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό όταν ισοφαρίζει άμεσα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: 

«Δεν ήταν η εικόνα τέτοια μετά το 1-1, με βάση τα όσα είχαμε δει στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν καλύτερος από τον Άρη, αλλά… Ήταν καθοριστικό παιχνίδι για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Δεν θα άλλαζαν ιδιαίτερα τα πράγματα μετά τη νίκη της ΑΕΚ, ακόμα και να κέρδιζε ο Ολυμπιακός, δεν θα είχε την τύχη στα χέρια του».

Παράλληλα, ο Νίκος Σταματέλος υποστήριξε πως ίσως να υπάρχει ήδη το μυαλό στην Άστον Βίλα, αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορούν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό σε εγρήγορση, λέγοντας πως ο ρεαλιστικός στόχος είναι να μην μείνει τέταρτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... δικαιώθηκε με Γιόβετιτς ο Μεντιλίμπαρ - Τα ίδια ο Ντόη, όχι και 4ος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags