Facebook Pixel Καπνογόνο εκτός γηπέδου!
Life
| 2013-01-25 19:00:00

Καπνογόνο εκτός γηπέδου!

Καπνογόνο εκτός γηπέδου!

Η Sport Bitch Έλενα Φάκου αποκαλύπτει γιατί στον ΟΦΗ είναι ενοχλημένοι με την ΠΑΕ ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η Sport Bitch είναι μεγάλο λαγωνικό και η όσφρησή της έφτασε μέχρι την Κρήτη. Τι έμαθε; Ότι στον ΟΦΗ βράζουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία λίγο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, φρόντισε να πυροδοτήσει το κλίμα.

Σύμφωνα με διαρροές από την Κρήτη, άνθρωποι της ΑΕΚ παραμονές της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, προσέγγισαν την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Κρητικής ομάδας, Ανδρέα Λαμπρόπουλου ζητώντας του να μετακομίσει στα Σπάτα.

Μάλιστα, δεν μπήκαν καν στην διαδικασία στην «Ένωση» να ενημερώσουν έστω και τυπικά την διοίκηση του ΟΦΗ, μιας και ο 25χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για 1,5 ακόμη χρόνο. Στον ΟΦΗ θεωρούν άστοχη 100% αυτή την κίνηση που μπορεί να πυρπολήσει το κλίμα στον αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Οι Ηρακλιώτες βράζουν και οι παράγοντες της ομάδας είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι, ενώ ετοιμάζονται να κινηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο κατά της ΑΕΚ. Στους κύκλους της ομάδας είναι ενοχλημένοι κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ηθική πλευρά του θέματος, καθώς η κίνηση από πλευράς ΑΕΚ έγινε παραμονές ενός τόσο σημαντικού αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στην ΑΕΚ φρόντισαν να διαψεύσουν ότι έγινε κρούση στον Λαμπρόπουλο, ωστόσο στον ΟΦΗ γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι έχει πραγματικά συμβεί και σχολιάζουν: «Ας διαψεύδουν, είναι δικό τους θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags