Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής - Τα τρία νέα «όπλα» και η έκπληξη φορ!
| 2017-10-11 09:45:00

Έτσι αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής - Τα τρία νέα «όπλα» και η έκπληξη φορ!

Sportdog Team
Έτσι αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής - Τα τρία νέα «όπλα» και η έκπληξη φορ!

Πώς οι διεθνείς υποχρεώσεις επηρεάζουν τα πλάνα του Έλληνα προπονητή.

Η επιστροφή των διεθνών στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη λύνει από σήμερα τα χέρια του Τάκη Λεμονή ώστε να δουλέψει απερίσπαστος για το πολύ κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και για τον αγωνιστικό... Γολγοθά που περιμένει του Πειραιώτες στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Το δίχως άλλο, με αλλαγμένη ψυχολογία επιστρέφουν στις προπονήσεις των Ερυθρολεύκων οι δύο Ελληνες διεθνείς, Φορτούνης και Ταχτσίδης, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα στις υποχρεώσεις της Γαλανόλευκης, καθώς επίσης και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόραρε δις με την εθνική ομάδα του Ιράν απέναντι στο Τόγκο και στη συνέχεια ξεκουράστηκε μένοντας στον πάγκο κόντρα στη Ρωσία.

Ιδιαίτερα ο Ταχτσίδης με τον Ανσαριφάρντ, αλλά και τον επίσης διεθνή Ομάρ Ελαμπντελαουί, είναι οι τρεις διεθνείς που έχουν... υποαποδώσει μέχρι στιγμής στις ερυθρόλευκες υποχρεώσεις και αναμένεται να κληθούν άμεσα από τον Τάκη Λεμονή να προσφέρουν περισσότερα.

Πιο αναλυτικά, ο 26χρονος Ελληνας διεθνής χαφ είναι σίγουρο πως δεν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του για να είναι κομπάρσος. Αναζητά τις ευκαιρίες, που θα τον καθιερώσουν στις βασικές επιλογές του προπονητή του, με τον οποίο πλέον μιλούν την ίδια γλώσσα και υπάρχει καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας.

Ο τραυματισμός στη γάμπα, που τον άφησε πολύ πίσω στο ξεκίνημα της σεζόν, ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν και οι... προδιαγραφές για τη συνέχεια μόνο αισιόδοξες χαρακτηρίζονται. Αλλωστε, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στα «ραντάρ» του Μίχαελ Σκίμπε στην εθνική Ελλάδας ενόψει των μπαράζ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι πολύ πιο ενεργός αγωνιστικά στη συνέχεια.

Οσον αφορά τον Νορβηγό μπακ, παραμένει σταθερό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό έχει πάψει να υπολογίζεται ως βασικός, είτε στον Ολυμπιακό είτε στη Χαλ, όπου μετακόμισε πέρυσι στο β' μισό της σεζόν.

Μέχρι τώρα έχει παίξει μόλις σε δύο ματς πρωταθλήματος και έχει «βγάλει» ακόμα τρία 90λεπτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς όμως η απόδοσή του να μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Γι' αυτό και δεν μπορεί να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του βάζει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό σε ένα νέο επίπεδο και οι απαιτήσεις αυξάνονται, με τον 26χρονο να καλείται στη συνέχεια να ανεβάσει την απόδοσή του.

Από τη μεριά του, ο Ανσαριφάρντ ξέρει πολύ καλά ότι παίζοντας στον Ολυμπιακό ελάχιστα, όπως συμβαίνει τώρα, η θέση του στην εθνική του Ιράν μπαίνει σε κίνδυνο. Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να κρατά παραγκωνισμένο έναν τόσο έμπειρο και φιλόδοξο παίκτη.

Ετσι, όλα δείχνουν ότι ο Ιρανός θα ενεργοποιηθεί πολύ περισσότερο στη συνέχεια και μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει άμεσα φανέλα βασικού, στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, μια και δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας ο Εμάνουελ Εμενίκε.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags