Facebook Pixel «Είναι αλητεία, να τους πάρουν την σφυρίχτρα»
| 2013-12-22 17:20:00

«Είναι αλητεία, να τους πάρουν την σφυρίχτρα»

«Είναι αλητεία, να τους πάρουν την σφυρίχτρα»

Βράζει η ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ γυναικών, με τον υπεύθυνο του τμήματος της Ένωσης να τα βάζει με τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Ο υπεύθυνος του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, μιλώντας στο volleynews.gr, εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την διαιτησία των Βαγγέλη Μαρκάτσα και Νέστωρ Τσίτσικα και ζήτησε την κεφαλή τους επί πίνακι.

 

«Αυτό που έγινε σήμερα είναι αλητεία. Ορισμένα ανθρωπάκια που θέλουν να ονομάζονται διαιτητές, τους αφήνουν να κάνουν απαράδεκτα πράγματα.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι η ΚΕΔ είναι συνένοχη, αλλά εάν δεν είναι, θα πρέπει να τους στείλει σπίτια τους. Όχι να τους τιμωρήσουν για μερικές αγωνιστικές. Αν δεν υπήρχε δόλος τότε είναι ανίκανοι.

Αυτή ήταν η δεύτερη σφαγή για την μετά από αυτή στο ντέρμπι των ανδρών. Όμως δεν είναι μόνο το θέμα της αλλαγής. Στα κρίσιμα σημεία, τα «μέσα» τα έδιναν «άουτ», όπως έγινε στο 19-21 του δεύτερου σετ.

Για το θέμα της αλλαγής, έχω να πω ότι είναι ντροπή. Φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους. Πρέπει να πάνε σπίτια τους. Καλώ τον Βασιλειάδη και την ΚΕΔ να τους πάρουν την σφυρίχτρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags