Facebook Pixel Η Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης στον Κάλαμο! (ΦΩΤΟ)
| 2016-09-07 12:52:00

Η Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης στον Κάλαμο! (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης στον Κάλαμο! (ΦΩΤΟ)

H Έλεν Μαρούλις είναι εδώ και λίγες ώρες στον Κάλαμο και είναι ενθουσιασμένη. Η Ελληνοαμερικανίδα Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίου, στα 53 κιλά πάλης γυναικών, επισκέφθηκε το νησί απέναντι στο Μύτικα, τη γενέτειρα της οικογένειάς της.

Έγινε δεκτή με θέρμη και η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που συνάντησε ξανά τους συγγενείς της. «Είμαι περιχαρής από την καταπληκτική υποδοχή και την αγάπη από τους συγγενείς, τους φίλους και την κοινότητα του Καλάμου. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που επισκέφθηκα τον τόπο του μπαμπά μου, τον Κάλαμο, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και είμαι ευτυχής που είμαι εδώ», ανέφερε η ίδια.

 

Όπως είναι γνωστό, η οικογένειά της Έλεν Λουίζ Μαρούλις, αναζήτησε καλύτερη τύχη στις ΗΠΑ όπου μετακόμισε το 1968 με προτροπή του παππού της, Γεράσιμου Μαρούλη και τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της, Γιάννη Μαρούλη.

 

Η ίδια μεγάλωσε στην Πολιτεία του Μίσιγκαν, εκεί όπου η οικογένειά της δραστηριοποιήθηκε σε κατασκευαστικά έργα, αφού πρώτα ο πατέρας της δούλεψε με τα αδέλφια του στην οικογενειακή επιχείρηση με εστιατόρια. Πήγε σχολείο στο Marquette, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Εκπαίδευσης του πανεπιστημίου στο Βόρειο Μίσιγκαν.

 

Η Ολυμπιονίκης δεν έπαψε να αγαπά την Ελλάδα και τον Κάλαμο που χαρακτηρίζει ως τον παράδεισο της. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα, κάτι που έκανε και πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

 

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν, εκεί όπου κατάκτησε την τρίτη θέση, φρόντισε να επισκεφθεί στον Κάλαμο την αγαπημένη της γιαγιά προκειμένου να της δείξει από κοντά το χάλκινο μετάλλιο. Το έπραξε και τώρα, με το χρυσό μετάλλιο πλέον στις αποσκευές της.

 

Πηγή: agrinio-news.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags