Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο επίκεντρο τα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6
| 2017-10-20 17:47:00

Στο επίκεντρο τα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Sportdog Team
Στο επίκεντρο τα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Αφιερωμένα στην υγεία είναι τα σημερινά έπαθλα των Ελληνικών Ιπποδρομιών, με κορυφαίο έπαθλο, αυτό της κούρσας 05 που είναι αφιερωμένο στην «Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού» της 25ης Οκτωβρίου.

Επτά ανταγωνιστικές κούρσες με τέσσερις ενδιάμεσες επισκέψεις στο Νοτιοαφρικάνικο GREYVILLE συνθέτουν ένα ενδιαφέρον και πιθανότατα πολύ διασκεδαστικό βράδυ Παρασκευής.

Οι «μαγνήτες» των δύο ΤΖΑΚ ΠΟΤ, στο ΣΚΟΡ 4 και στο ΣΚΟΡ 6 είναι στο επίκεντρο λόγω στοιχηματικού κινήτρου, αλλά και οι επτά κούρσες του Ελληνικού ιπποδρομιακού κουπονιού παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον.

Το ΣΚΟΡ 6 διεξάγεται από την 2η έως την 7η κούρσα και το ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η. Επίσης, στις κούρσες από το που πλαισιώνουν τις ελληνικές υπάρχουν διαθέσιμα τα παιχνίδια του Συνθέτου, αλλά και τρία ΣΚΟΡ 3 στις κούρσες 028-029-030, 029-030-031 και 030-031-032.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

01: Τετραετείς και άνω Στ' Κλάσης στα 1575 μέτρα. Το δικαιολογημένο φαβορί είναι ο ποιοτικός ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ (4) ο οποίος όμως έρχεται από τρίμηνο ρεπό. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ (5) μπορεί να είναι στην άφιξη με οποιαδήποτε μορφή διαδρομής και ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ (7) βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της μέτριας έως τώρα καριέρας του. Υπολογίζεται ότι θα του αρέσουν τα περισσότερα μέτρα και θα παρουσιαστεί βελτιωμένος ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ (3).

02: Πέντε και έξι ετών ίπποι, Στ' και Ε΄ Κλάσης στα 1.000 μέτρα. Μια κούρσα που σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν ακόμα και να κερδίσουν. Θεωρούμε ποιοτικά ανώτερο τον ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ (4) που έχει τις ιδιορρυθμίες του, αλλά η ίππευση του Δημητσάνη μοιάζει να τις εξισορροπεί. Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ (3) θα ιππευτεί από τον Παναγιώτη Κεράτσα που επιστρέφει στην ενεργό δράση και ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ (2) είναι οι αντίπαλοί του. Η γρήγορη ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ (6) και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ (1) που θα ανέβει στο τέλος, υπολογίζονται στα πολύπλοκα παιχνίδια.

03: Τριετείς φοράδες μέδεν στα 1200 μέτρα, μια κούρσα στην οποία διαγωνίζονται πολλές φοράδες που έρχονται από διάκριση. Την ποιοτική έκπληξη της ημέρας μπορεί να κάνει η ΑΡΥΕ (1) που έρχεται από ρεπό και έδειξε μεγάλη βελτίωση στις πρόσφατες δοκιμές της. Οι σταθερές ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (4) και ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ (2) θα είναι το φαβορί δίδυμο της κούρσας, ενώ στα σύνθετα παιχνίδια υπάρχει χώρος για τη ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ (7). Με ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ (5) ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας.

04: Φοράδες 4 και 5 ετών, Στ' και Ε ' Κλάσης στα 1400 μέτρα. Η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ (3) έρχεται από δυο δεύτερες θέσεις και με Δημητσάνη στη σέλλα της είναι το μεγάλο φαβορί. Αντίπαλός της είναι η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ (1) που «έφαγε» την κούρσα της, ενώ θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αγνοηθεί η ομόσταβλη της (3), η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (5) με τα μέτρα να είναι κατάλληλα για τις ιδιότητές της. Υπολογίζονται επίσης η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (2) και η ΝΤΙΛΑΪΛΑ (4) που κάποια στιγμή θα δείξει τις δυνατότητές της.

05: Ιπποι 3 ετών με μια νίκη στα 1400 μέτρα. Στα πουλάρια είναι πιθανή η οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς πρόκειται για τις πρώτες κούρσες της καριέρας τους και πολλά μπορεί να κάνουν απότομα το άλμα προόδου. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ (1) έχει τρέξει σε ανώτερους ομίλους από τον σημερινό και δικαίως είναι το φαβορί, καθώς έχει και μια πρόσφατη κούρσα στα πόδια του. Ο άνετος τρόπος που κέρδισε πρόσφατα ο ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ (5) μας αφήνουν σκέψεις για ανάλογα καλή συνέχεια. Από νίκη στο ντεμπούτο τους προέρχονται οι ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ (3) και ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ (7) και προσοχή στον μέτριο ΟΡΚ (6) που τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του.

06: Κούρσα 4 και 5 ετών Στ και Ε Κλάσης στα 1400 μέτρα. Μια κούρσα που αναμένεται να εξελιχθεί σε μάχη του ΚΟΣΤΑ (4) που έχει δείξει ότι θα ευνοηθεί από τη συμμετοχή του σε περισσότερα μέτρα με τον φιλότιμο και μαχητικό ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ (1) που και αυτός θα μπορέσει να διορθώσει τα λάθη του στα επιπλέον μέτρα. Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ (3) δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και μπορεί να βρει κούρσα σε ρυθμό της αρεσκείας του. Πρόοδο έδειξε και ο ΖΗΤΗΣ (5) στην τελευταία συμμετοχή του και ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ (2) τρέχει πάντα φιλότιμα.

07: Η πιο δύσκολη κούρσα της ημέρας είναι αυτή των υπερηλίκων, 6ετών και άνω, στα 1575 μέτρα. Το «κλισέ» όλα είναι πιθανά, ταιριάζει απόλυτα στην κούρσα. Ο ΝΑΣΜΙ (6) θα είναι σήμερα πιο έτοιμος και τα μέτρα ταιριάζουν στις ιδιότητές του. Ο πάντα φιλότιμος ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ (2) είναι το άλογο που ξέρουμε ότι θα δούμε στην άφιξη, όποια μορφή διαδρομής και αν έχει η κούρσα. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ (5) θα πάει στο κεφάλι και αν είναι κεφάτος ο ΦΙΛΙΠ (3) μπορεί να τους σκεπάσει όλους με το ανέβασμά του. Δεν είναι απίθανο να δούμε και τον ΓΚΑΜΠΥ (1) στην άφιξη.

----------------------------------------------------------------------

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags