Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε έξαλλη κατάσταση ο Μακ Γκρέγκορ, τραυμάτισε με καρέκλες αθλητές του UFC(ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-07 01:31:00

Σε έξαλλη κατάσταση ο Μακ Γκρέγκορ, τραυμάτισε με καρέκλες αθλητές του UFC(ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σε έξαλλη κατάσταση ο Μακ Γκρέγκορ, τραυμάτισε με καρέκλες αθλητές του UFC(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπλεξίματα με το νόμο για τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, ο οποίος τραυμάτισε με καρέκλες και σίδερα αθλητές του UFC. Παραδόθηκε στις Αρχές.

Ποιος είδε τον Μακ Γκρέγκορ και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ιρλανδός αθλητής για ακόμα μια φορά έμπλεξε με το νόμο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Ο Μακ Γκρέγκορ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το event του UFC 223 και εκεί επιτέθηκε με καρέκλες και σίδερα στο βαν που μετέφερε τους αθλητές της διοργάνωσης. Ο λόγος; Η κόντρα του φίλου του Αρτέμ Λομπόφ με τον ορκισμένο εχθρό του Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ.

O ισχυρός άνδρας του UFC, Ντάνα Γουάιτ, λίγο μετά το περιστατικό έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι ο Ιρλανδός δεν μπορεί να φύγει από την πολιτεία αφού καταζητείται από την αστυνομία. Επίσης, ανακοίνωσε ότι ο φίλος του Ιρλανδού, Αρτέμ Λομπόφ, βγήκε από την κάρτα του event, ενώ στον αέρα είναι και άλλοι αγώνες αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση όλων των αθλητών που βρίσκονταν στο βαν.

Λίγο αργότερα πάντως, ο Μακ Γκρέγκορ παραδόθηκε στην αστυνομία και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική επίθεση και τον τραυματισμό του Μάικλ Κιέζα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags