Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Ολυμπιακός… έκλεισε το σπίτι της ΑΕΚ και πάει να σηκώσει τίτλο με επική ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-02 16:39:00

Ο Ολυμπιακός… έκλεισε το σπίτι της ΑΕΚ και πάει να σηκώσει τίτλο με επική ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός… έκλεισε το σπίτι της ΑΕΚ και πάει να σηκώσει τίτλο με επική ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πειραιώτες νίκησαν στο ΟΑΚΑ 22-21 και έκαναν το 2-2.

Μία σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, πήρε ο Ολυμπιακός που πέρασε από το ΟΑΚΑ με 22-21. Οι Ερυθρόλευκοι έφεραν την σειρά των τελικών του πρωταθλήματος χάντμπολ στο 2-2 και την Τετάρτη στην έδρα τους, θέλουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους για να κατακτήσουν τον τίτλο από 0-2!

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και με τον Κώστα Τσιλιμπάρη να κατεβάζει ρολά πήρε τη νίκη. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της έδινε και το πρωτάθλημα. Η Ένωση δεν προηγήθηκε ποτέ στο παιχνίδι ενώ η ομάδα του Πειραιά όσες φορές ισοφαρίστηκε κατάφερε να βρει τις λύσεις και να προηγηθεί. Ιπποτικό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα από τους 600 φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο. Κορυφαίος για την Ένωση ο Ιούλιος Αργυρού. Ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα με τον Τζηρά να ξεχωρίζει με έξι τέρματα.

Με τον Σανίκη και τον Τζηρά να σκοράρουν μετά το αρχικό 1-1 οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-1 με γκολ του Αλβανού στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στα δύο γκολ (6-4) με τον Λόκκεν 15 περίπου λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. 

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού ήταν εγκλωβισμένη, δεν μπορούσε να βρει επιθετικές λύσεις ενώ είχε απέναντί της έναν εκπληκτικό Τσιλιμπάρη. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Γιώργου Ζαραβίνα έδειξε την σπουδαία του κλάση με την επέμβαση σε πέναλτι του Χόγκας αλλά και σε τετ α τετ του ίδιου παίκτη στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πειραιά να προηγείται με 11-8 μετά από δύο σερί γκολ του Κανδύλα.

Με φόρα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ. Με δύο σερί γκολ του Αργυρού η Ένωση μείωσε στο γκολ (11-10) ενώ ο ίδιος παίκτης διατήρησε τη διαφορά στο γκολ μετά το τέρμα του Κανδύλα για τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ μετά το 14-11 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 14-14 με τον Ζαμπούνη στον αιφνιδιασμό. 

Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με προσωπική ενέργεια του Σανίκη πέρασε και πάλι μπροστά. Ο Λιάπης έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων (17-15) για τον Ολυμπιακό ενώ ο Αργυρού κρατούσε την ΑΕΚ στο παιχνίδι (17-16, 18-17) με δικά του τέρματα.

Ο Στούμπης αύξησε το προβάδισμα του Ολυμπιακού και πάλι στα τρία τέρματα για το 20-17 με την ΑΕΚ να μειώνει με τον Λόκκεν σε 21-19. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τα γκολ του Λιάπη αλλά και του Αργυρού διαμόρφωσαν το 22-21 που ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για τις δύο την Τετάρτη 6 Μαΐου στο κλειστό του Ρέντη (17:30) με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags