Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάμπει και στο Χάλε ο Τσιτσιπάς!
| 2018-06-20 04:03:00

Λάμπει και στο Χάλε ο Τσιτσιπάς!

Sportdog Team
Λάμπει και στο Χάλε ο Τσιτσιπάς!

Ο εκπληκτικός για άλλη μια φορά Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε σε straight sets τον Λούκας Πούιγ (Νο.18) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Χάλε!

Ούτε η βροχή κατάφερε να σταματήσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, που επικράτησε με 6-2, 7-6(3) του 29χρονου Γάλλου και επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση!

Έχει, μάλιστα, την ευκαιρία να πάει ακόμα πιο μακριά, αφού ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο Αμερικανός Ντένις Κούντλα, Νο.109 στον κόσμο.

Ο Στέφανος ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και καθάρισε επιβλητικά το πρώτο σετ σημειώνοντας δύο μπρέικ.

Μετά το 1-2 του δεύτερου, όμως, ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχόπτωσης και πάντα υπάρχει ο... φόβος ότι θα επηρεαστεί αυτός που έχει βρει ρυθμό στην αναμέτρηση...

Παρότι με την επανέναρξη του παιχνιδιού κινδύνεψε το σερβίς του νεαρού αθλητή τρεις φορές, τελικά οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ, το οποίο κέρδισε με αρκετή άνεση ο Τσιτσιπάς, κλείνοντας το ματς σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Πολύ καλός και στο γρασίδι, λοιπόν, ο Στεφανος, που την περασμένη εβδομάδα είχε φτάσει ως τα προημιτελικά του Libema Open και ηττήθηκε από τον τελικό νικητή της διοργάνωσης Ρισάρ Γκασκέ.

Παίζει για πρώτη φορά στο Gerry Weber Open, όπου δεσπόζει η παρουσία των Ρότζερ Φέντερερ, Σάσα Ζβέρεφ και Ντόμινικ Τιμ.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Κούντλα, θα προκριθεί στον έκτο του φετινό προημιτελικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags