28/07/18 - 06:35

Ξύλο στο Σερβία - Κροατία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ημιτελικός ανάμεσα στη Σερβία και την Κροατία είχε μεγάλη ένταση, με αποκορύφωμα τη γροθιά του Φάτοβιτς στον Φιλίποβιτς και την άσεμνη χειρονομία του πρώτου στην αποβολή του..

Sportdog Team
Ξύλο στο Σερβία - Κροατία (ΒΙΝΤΕΟ)
621views 0shares

Κάθε φορά που τίθενται αντιμέτωπες η Σερβία με την Κροατία σε οποιοδήποτε άθλημα το ματς έχει ένταση. Ειδικά στο πόλο, όπου αμφότερες συγκαταλέγονται στις υπερδυνάμεις του αθλήματος, δεν είναι λίγες οι φορές που η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αυτό συνέβη και στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Σερβία και Κροατία κοντραρίστηκαν με έπαθλο μία θέση στον τελικό με την πρώτη να επικρατεί με 9-7. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση 20 αποβολές, οι δύο εκ των οποίων με αντικατάσταση. Κι όμως οι διαιτητές δεν τα είδαν όλα! Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί ο Φάτοβιτς της Κροατίας σε μία διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε εκτός φάσης τον Φιλίποβιτς στο πρόσωπο.

Οι διαιτητές δεν είδαν τίποτα και ο Φάτοβιτς συνέχισε κανονικά στο ματς. Όχι, για αρκετό χρόνο όμως, αφού σχεδόν τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με αντικατάσταση. Αυτή τη φορά είχε αψιμαχία με τον Τσουκ. Μάλιστα, την ώρα που πήγαινε προς τον πάγκο άνοιξε διάλογο με κάποιον από την κερκίδα στον οποίο έκανε και άσεμνη χειρονομία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ