Facebook Pixel Sportdog.gr | Το βλέμμα στη Σαντορίνη και στην Βούλα στη Volley League Γυναικών
| 2018-11-16 22:51:00

Το βλέμμα στη Σαντορίνη και στην Βούλα στη Volley League Γυναικών

Sportdog Team
Το βλέμμα στη Σαντορίνη και στην Βούλα στη Volley League Γυναικών

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 4η αγωνιστική της Volleyleague.

Πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 17/11 και η αυλαία θα κλείσει την Κυριακή 18/11 στη Βούλα μεταξύ της τοπικής Θέτιδας και του Ολυμπιακού. Αναλυτικά…

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Ηλυσιακός (17/11, 18.00 live streaming)

Δύο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων, ο πρωτοπόρος Πανναξιακός και ο νεοφώτιστος Ηλυσιακός αναμετρούνται στο νησί των Κυκλάδων για την 4η αγωνιστική της Volleyleague (17/11, 18.00 live streaming paon.gr).

Η ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και χωρίς απώλειες σετ, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα των Ιλισίων μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με καλές εμφανίσεις, παρά την ατυχία με τους τραυματισμούς των δύο λίμπερο, της Ελευθερίας Μανιατογιάννη στη πρεμιέρα με τη Θέτιδα και της Βίβιαν Μαγγίνα με τους Μακεδόνες. Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό θα απουσιάσουν και οι δύο αθλήτριες, με την Βασιλική Χατζηκωνσταντά να παίρνει τη θέση του λίμπερο.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί η πασαδόρος του Πανναξιακού, Όλγα Βεργίδου, για την ανάδειξή της ως MVP της 3ης αγωνιστικής.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Μετά τη μεγάλη νίκη με τη Σαντορίνη απλά θέλουμε να βάλουμε το μυαλό μας ξανά στη θέση του. Ο Ηλυσιακός είναι φορμαρισμένος με δύο σερί νίκες και θέλει μεγάλη προσοχή. Αν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη και δείχνει ότι έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές το καλοκαίρι. Εμείς προερχόμαστε από δύο εξαιρετικά αποτελέσματα, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, θα παλέψουμε όπως κάθε παιχνίδι και ό,τι βγει».

ΑΟ Θήρας - ΑΠΣ Αίας (17/11, 19.00 live streaming)

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική του πρόκριση στους «32» του Challenge Cup, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στη Σαντορίνη τον Αίαντα Ευόσμου (17/11, 19.00 live streaming neasantorinis.gr).

Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς μεσοβδόμαδα νίκησε για δεύτερη φορά την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού με 3-0 σετ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα την 3η αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πανναξιακό και θέλει μπροστά στον κόσμο της να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Καναδή πασαδόρος, Μέγκαν Κιρ, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Ο Αίαντας που απέσπασε βαθμό την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Άρη, δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τον Εύοσμο. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε από το πρωί της Παρασκευής για τη Σαντορίνη, με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη να υπολογίζει όλες του τις αθλήτριες στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διεθνής κεντρική του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, θα βραβευτεί για την ανάδειξή της ως MVP της 2ης αγωνιστικής.

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Το θέμα το δικό μας είναι περισσότερο ψυχολογικό και όχι αγωνιστικό. Στη τακτική μας δεν έχουμε πρόβλημα, οι αθλήτριες μου γνωρίζουν βόλεϊ. Πρέπει στο ψυχολογικό κομμάτι περισσότερο να δουλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού στο σερβίς, μπλοκ-άμυνα και αν τα κάνουμε σε καλό βαθμό, θα πάρουμε τη νίκη που την χρειαζόμαστε».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη σειρά. Έχουμε δείξει όμως ότι μπορούμε να απειλήσουμε κάθε ομάδα φέτος και στο μυαλό μας είναι όπως κάθε εβδομάδα μόνο η νίκη».

ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil (17/11, 19.00 live streaming)

Οι Μακεδόνες επιστρέφουν στους εντός έδρας αγώνες και αναζητούν κόντρα στο ανεβασμένο Μαρκόπουλο, τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague (17/11, 19.00 live streaming).

Η σεζόν δεν ξεκίνησε όπως πέρυσι για την ομάδα των Κυμίνων και στοχεύει στη πρώτη της νίκη φέτος κόντρα στον ΑΟΜ. Στα ευχάριστα, το λευκό απουσιολόγιο του Γιώργου Καραβιδόπουλου.

Το Μαρκόπουλο θα ταξιδέψει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και θα παλέψει για την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας, μετά από αυτές επί του Πορφύρα και της Κορίνθου στα Μεσόγεια.

Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού): «Είναι κομβικό παιχνίδι για εμάς για την εξέλιξη του πρώτου γύρου. Είμαστε σε καλό μομέντουμ αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Το Μαρκόπουλο είναι αξιόλογη ομάδα και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil): «Είμαστε ομάδες που κινούμαστε πάνω κάτω στην ίδια ταχύτητα. Βρισκόμαστε σε μία καθοριστική καμπή στο πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι».

ΑΣΠ Κόρινθος - ΓΣ Ηλιούπολης (17/11, 19.00)

Με τον κόσμο στο πλευρό της, η Κόρινθος υποδέχεται στην Ηλιούπολη για την 4η αγωνιστική της Volleyleague (17/11, 19.00).

Οι Κορίνθιες, στοχεύουν στους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και ειδικά εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα στο γήπεδο του Πορφύρα με 3-1 σετ και δύο ήττες στο τάι μπρέικ στην έδρα της, από Αίαντα και Θέτιδα.

Βαγγέλης Περόπουλος (ΑΣΠ Κόρινθος): «Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι. Αυτό μεταφράζεται σε βαθμούς για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας».

ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣ Άρης (17/11, 20.00)

Στο «Παναγιώτης Σαλπέας» ο Πορφύρας υποδέχεται τον Άρη για την 4η στροφή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά μετά από τρεις αγωνιστικές αναζητεί την πρώτη της νίκη για να ξεκολλήσει από την 10η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Βασίλη Πανδή δεν υπάρχουν.

Ο Άρης θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα με όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του Στέλιου Κουτουνίδη. Οι «κιτρινόμαυρες» μετά από 3 αγώνες έχουν 4 βαθμούς, με δύο νίκες στο τάι μπρέικ κόντρα στον Ολυμπιακό (εκτός) και τον Αίαντα (εντός).

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουμε τον Άρη, μία ομάδα με ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη περσινή σεζόν, που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. Με την προσθήκη και της Μοντάνιο φέτος έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων και πιστεύω πως ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα παρακολουθήσει όμορφο θέαμα».

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Η εβδομάδα κύλησε κανονικά. Είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες στην αρχή και στη συνέχεια ξεχωρίζουν στη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα».

ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ (18/11, 20.00 live streaming)

Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην Θέτιδα και τον Ολυμπιακο στην Βούλα, ολοκληρώνεται την Κυριακή (18/11, 20.00 livestreaming sportshero.gr) η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα, για πρώτη φορά υποδέχεται τις «ερυθρόλευκες» βρισκόμενη ψηλότερα στην βαθμολογία και συγκεκριμένα από την δεύτερη θέση με 8 βαθμούς με τρεις σερί νίκες και φιλοδοξεί να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο.

Επίσης ο πολύπειρος προπονητής της Θέτιδας, Γιαννης Νικολάκης αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό με τον οποίο στο παρελθόν εχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

Από την άλλη ο περυσινός τρεμπλούχος Ολυμπιακός στοχεύει στην τρίτη του σερί νίκη στην Βούλα, για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, το ματς αυτό θα αποτελέσει μια καλή πρόβα για τον Μπράνκο Κοβατσεβιτς και τις παίκτριες του, για την ευρωπαϊκή κόντρα με την Γαλλική Βολερό την Τετάρτη 20/11.

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι από τα παιχνίδια με ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους από εμάς. Σαφέστατα ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα σε Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες. Από τη δικιά μας πλευρά, όπως λέω πάντα θα πρέπει να δώσουμε το 100% και να παίξουμε ελεύθερα χωρίς να υπάρχει άγχος».

Volleyleague Γυναικών - 4η αγωνιστική

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητές: Τσίτσικας, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Μπαρμπουνής, Γραμματεία: Πιρπίνια.

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Καρακούλια.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΓΣ Ηλιούπολης

Διαιτητές: Πρέντζας, Κτενάς, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κούγιας, Κατερλή, Γραμματεία: Δένδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣ Άρης

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μενεσλής, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Γ. Γεννηματάς 20.00: ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Σταρίδας, Λιάκου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Σταυράτη, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Μαλκοπούλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags