Facebook Pixel Τέννις: Το σήκωσε ο Τσιτσιπάς!
| 2019-02-24 17:15:00

Συνεχίζει να γράφει ιστορία - Το σήκωσε στη Μασσαλία ο Τσιτσιπάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει να γράφει ιστορία - Το σήκωσε στη Μασσαλία ο Τσιτσιπάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του.

Τέννις: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ (7-5, 7-6) τον Μικαΐλ Κουκούσκιν στον τελικό του όπεν της Μασσαλίας και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του, μετά τη Στοκχόλμη τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Τσιτσιπάς παίρνει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του σε τελικό και έχει πλέον δυο νίκες και δυο ήττες αφού το 2018 είχε χάσει στο Τορόντο και στη Βαρκελώνη από τον Ναδάλ. Μαζί με τον τίτλο ο Τσιτσιπάς θα πάρει και 110,000 ευρώ και συνεχίζει ιδανικά στο 2019 στο οποίο ξεκίνησε με πρόκριση στον ημιτελικό του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε δύσκολα το 1ο σετ και στο 2ο πέτυχε επική ανατροπή! Βρέθηκε να χάνει με 3-5, έκανε το 6-5, ισοφαρίστηκε και πήρε αυτό που ήθελε στο τάι μπρέικ.

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα σταρ είναι το Ντουμπάι, καθώς ξεκινά τις υποχρεώσεις του την Τρίτη με αντίπαλο τον Αυστραλό Ματ Έμπντεν.

Θα ακολουθήσουν τα Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι, όπου δεν υπερασπίζεται βαθμούς και θα έχει την ευκαιρία να πάει ακόμα πιο ψηλά!

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα ανεβεί αύριο στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης, πλησιάζοντας τον Μάριν Τσίλιτς (Νο.10) στους 130 βαθμούς, ενώ αναμένεται σύντομα να μπει για πρώτη φορά στο Top 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-βόμβα των Αγγελόπουλων - Φεύγουν οριστικά, ξεκίνησαν επαφές με... - "Χουνέρι" σε ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags