Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνήλθε από τη... σφαλιάρα - Άνετα ο Ολυμπιακός τη Βουλιαγμένη - Μια ανάσα από τον τίτλο
Άλλα Σπορ
| 2019-05-25 19:32:00

Συνήλθε από τη... σφαλιάρα - Άνετα ο Ολυμπιακός τη Βουλιαγμένη - Μια ανάσα από τον τίτλο

Sportdog Team
Συνήλθε από τη... σφαλιάρα - Άνετα ο Ολυμπιακός τη Βουλιαγμένη - Μια ανάσα από τον τίτλο

Νίκησαν 11-5 οι Πειραιώτες κι έκαναν το 2-1 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σοβαρός στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος μετά την... σφαλιάρα στον δεύτερο τελικό στα πέναλτι στο Λαιμό, «καθάρισε» με την Βουλιαγμένη έκανε το 2-1 στη σειρά και βρίσκεται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. 

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυνατά στην αναμέτρηση και εκμεταλλεύτηκε τις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη αντέδρασε και μείωσε σε 3-2, με τον Ολυμπιακό να χάνει επιθέσεις με παίκτη παραπάνω.

Το οκτάλεπτο έκλεισε για τους «ερυθρόλευκους» με τον καλύτερο τρόπο, καθώς Ομπράντοβιτς και Μουρίκης έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια με τους Ομπράντοβιτς και Δερβίση με την Βουλιαγμένη να χάνει τη συγκέντρωσή της και να κάνει κακές επιθέσης χωρίς να καταφέρει να μειώσει το σκορ, αντίθετα οι γηπεδούχοι έκαναν το 6-2 με τον Μουρίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως σε μια δύσκολη φάση δεν μέτρησε γκολ του Ολυμπιακού για το 7-2 έπειτα από σουτ του Δερβίση.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνέχισε δυνατά και στο 3ο οκτάλεπτο με τους Νικολαΐδη και Αργυρόπουλο να διαμορφώνουν το 9-2. Αντίθετα η Βουλιαγμένη, πέτυχε το πρώτο της τέρμα μετά από 17΄ (!) για το 9-3 που ήταν το αποτέλεσμα του οκταλέπτου με τον Σολανάκη.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικό με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες επιθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Γούνα και Δερβίση, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν στο τελικό 11-5. 

Επόμενο «ραντεβού» των δύο ομάδων στον Λαιμό την Δευτέρα, με τη Βουλιαγμένη να θέλει τη νίκη για να πάει το πρωτάθλημα σε πέμπτο τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 5-2,1-0,3-1, 2-2 

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης , Νικολαϊδης 1, Δερβίσης 1, Μουρίκης 2 , Γούνας 1 , Αργυρόπουλος 2, Κάκαρης, Ομπράντοβιτς 1, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος. 

Βουλιαγμένη (Κάσδαγλης): Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 2, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Βλάσσης.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags