Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται με 625 άλογα η νέα BMW M5 Competition
Άλλα Σπορ
| 2018-03-11 15:07:00

Έρχεται με 625 άλογα η νέα BMW M5 Competition

Sportdog Team
Έρχεται με 625 άλογα η νέα BMW M5 Competition

Η BMW ετοιμάζει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση της νέας M5...

Η οποία σύμφωνα με νέες πληροφορίες αναμένεται να φθάσει στους 625 ίππους ισχύος, ενώ θα έχει και μια σειρά από επιπλέον αλλαγές στα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Σπύρο Χώτο στο newsauto.gr.

Η νέα BMW M5 Competition θα φέρει λοιπόν μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 4.4 lt. twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης της BMW M, ο οποίος θα φθάσει στους 625 ίππους (+25 PS), ενώ θα έχει και τουλάχιστον 750 Nm ροπής, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Παράλληλα με αυτό, η νέα κορυφαία «5άρα» θα έχει και ακόμη πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτησή της, φέροντας μεταξύ άλλων χαμήλωμα κατά 10 χιλιοστά, νέα αμορτισέρ-ελατήρια και αντιστρεπτικές. Ακόμη και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF θα καλιμπραριστεί διαφορετικά για να προσφέρει πιο γρήγορες εναλλαγές σχέσεων.

Επιπλέον των παραπάνω ενισχύσεις αναμένουμε και στα φρένα, τα οποία θα αποκτήσουν carbon κεραμικούς δίσκους, ενώ ειδικές για την έκδοση θα είναι και οι ζάντες των τροχών.

Φυσικά, η νέα BMW M5 Competition θα έχει και επιπλέον ενισχύσεις στο αμάξωμά της που θα της χαρίσουν μια πιο σπορ εικόνα, ενώ και στο εσωτερικό θα υπάρξουν επεμβάσεις και αλλαγές.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο πότε θα την δούμε στην παραγωγή, νέες πληροφορίες στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για ξεκίνημα της παραγωγής του νέου μοντέλου τον Απρίλιο στο εργοστάσιο της BMW στο Dingolfing. Δεν αποκλείεται η πρεμιέρα της νέας πιο «hot» M5 να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags