Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται και νέο κορυφαίο SUV από την Audi;
Άλλα Σπορ
| 2018-07-04 09:48:00

Έρχεται και νέο κορυφαίο SUV από την Audi;

Sportdog Team
Έρχεται και νέο κορυφαίο SUV από την Audi;

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την επίσημη παρουσίαση του κορυφαίου Q8.

Ωστόσο και σύμφωνα με αναφορές η Audi εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο ενός νέου υπερπολυτελούς SUV που θα τοποθετηθεί ακόμη ψηλότερα στην σειρά Q, σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsauto.gr.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο σοφός λαός και όλα ξεκινούν από τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Audi, Rupert Stadler, ο οποίος, κατά την παρουσίαση του νέου Q8, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός ακόμη μεγαλύτερου και πιο πολυτελούς SUV στο μέλλον, το οποίο και θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς.

Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, ο Stadler δήλωσε πως το κοινό είναι αυτό που θα τους πει τι θέλουν στο μέλλον. Με τον Stadler να βρίσκεται σε διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή λόγω των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για το γνωστό σκάνδαλο με τους diesel κινητήρες, αυτή την προοπτική δεν την αρνήθηκε ούτε ο Abraham Schot, μέλος του δ.σ. της Audi, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου για την γερμανική εταιρία μέχρι να επιστρέψει ο Stadler.

“Έχουμε τόσες πολλές ιδέες, τόσες πολλές ιδέες” φέρεται να δήλωσε και ο αρχισχεδιαστής της Audi, Marc Lichte που επίσης δεν φάνηκε αρνητικός στην παρουσίαση ενός Q9, όπως θα μπορούσε να ονομάζεται το επόμενο πολυτελές SUV των Γερμανών.

Οι άνθρωποι της Audi πιστεύουν πως υπάρχει χώρος στην αγορά, πάνω από το Q8, για ένα νέο μοντέλο που θα χτυπήσει στα ίσια το Ranger Rover, σε επίπεδα χλιδής και πολυτέλειας αλλά και τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια διαφορετική προσέγγιση. Το μέλλον λοιπόν αλλά και οι προτιμήσεις του κοινού θα μας δείξουν αν το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Audi δεν έχει καμία βλέψη για ένα μικρότερο SUV από το υπάρχον Q2, επικαλούμενη κυρίως λόγους κερδοφορίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags