Facebook Pixel Sportdog.gr | Χωρίς καμουφλάζ η επόμενη Porsche 911
Άλλα Σπορ
| 2018-08-03 09:54:00

Χωρίς καμουφλάζ η επόμενη Porsche 911

Sportdog Team
Χωρίς καμουφλάζ η επόμενη Porsche 911

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2019 και να είναι στις εκθέσεις της Porsche από το 2020.

Με κωδικό όνομα 992 θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το ερχόμενο Φθινόπωρο, όπως αναφέρει το newsauto.gr. Με τις εικόνες από τα πρωτότυπα να κάνουν δοκιμές, περάσαμε το χειμώνα περιμένοντας την τελική εικόνα για το μοντέλο- μύθο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι πλέον πρόσφατες εικόνες, δείχνουν το αυτοκίνητο χωρίς καμουφλάζ και μας δίνουν μια εικόνα για τις αισθητικές αλλαγές που θα έχει η επόμενη γενιά της 911, σύμφωνα με το newsauto.gr

Ιδιαίτερα στο πίσω μέρος με τις γρίλιες, που «ακουμπούν» πάνω στην αεροτομή που αλλάζει θέση ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου, η εικόνα της 911 είναι αρκετά αλλαγμένη. Τα πίσω φώτα φαίνονται πιο στενά και σημαντικά μεγαλύτερα ενώ «συνδέονται» οπτικά με την φωτεινή αποτελούμενη από LED’s γραμμή καλύπτοντας όλο το πλάτος πίσω. Μπροστά η εικόνα είναι πιο οικεία, με την έννοια πως φαίνεται να είναι αισθητικά, εξέλιξη της υπάρχουσας γενιάς. Οι τετραγωνισμένοι αεραγωγοί στον πλαστικό προφυλακτήρα, δίνουν την αίσθηση της «μάσκας» πάνω στο μεγάλο σε μετωπική επιφάνεια προφυλακτήρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags