Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτότυπο coupe-SUV από την Fiat
Άλλα Σπορ
| 2018-11-07 15:48:00

Πρωτότυπο coupe-SUV από την Fiat

Sportdog Team
Πρωτότυπο coupe-SUV από την Fiat

Το Fastback Concept είναι το πρωτότυπο SUV που παρουσίασε η Fiat...

Αναμφίβολα η δυναμική εμφάνιση είναι ένα από τα δυνατά όπλα του Fastback Concept, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Το πρωτότυπο coupe-SUV της Fiat δείχνει πως στοχεύει απευθείας σε αυτό το κομμάτι της κατηγορίας των SUV που μέχρι στιγμής μονοπωλούν οι BMW και Mercedes-Benz με τις Χ4 και GLC.

Ο δυναμισμός του Fastback Concept ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την ιδιομορφία των εμπρός και πίσω στενόμακρων φωτιστικών σωμάτων. Μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε τα εμπρός φώτα να συνδέονται μεταξύ τους με μια φωτεινή λωρίδα που διατρέχει κατά πλάτος το καπό. Κάτι αντίστοιχο έχουμε δει μέχρι τώρα από την Porsche και την Audi αλλά όμως για τα πίσω φώτα.

Προς το παρόν το Fastback είναι απλά ένα σχεδιαστικό πρωτότυπο οπότε είναι απολύτως αναμενόμενο το γεγονός πως η Fiat δεν προχώρησε στην αποκάλυψη καμίας πληροφορίας σχετικά με την πλατφόρμα στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί το μοντέλο ή το μηχανολογικό υπόβαθρο που θα μπορούσε να το συνοδεύει. Πάντως η επιλογή του Σάο Πάολο για την πρεμιέρα του πρωτοτύπου κάθε άλλο παρά τυχαία είναι καθώς η Βραζιλία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Fiat η οποία διαθέτει εκεί εργοστάσια για συναρμολόγηση αυτοκινήτων, κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης. Μέχρι το 2023 μάλιστα η FCA προβλέπεται να επενδύσει περισσότερα από 2 δις δολάρια στη Βραζιλία και να παρουσιάσει 15 νέα μοντέλα για την τοπική αγορά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags