Facebook Pixel «Ο τελικός θα γίνει…»
| 2011-03-15 15:20:00

«Ο τελικός θα γίνει…»

«Ο τελικός θα γίνει…»

Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra Fm»:

Για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό μπάσκετ:

«Είναι άδικο να είναι άρρωστο το ποδόσφαιρο και να την πληρώνει το μπάσκετ. Επίσης είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να πληρώνει συνεχώς το μπάσκετ αμαρτίες άλλων. Θα ήθελα ακόμα να πω ότι έχω δικαιωθεί ότι το στοίχημα χαλάει τον αθλητισμό».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Κάποιοι άλλοι δημιούργησαν έναν γόρδιο δεσμό. Εγώ δεν θα τον λύσω, θα τον κάνω απλά πέρα. Η Ομοσπονδία είναι αρμόδια για τον τελικό.

Εμείς τον διοργανώναμε τόσα χρόνια όχι στις καλύτερες συνθήκες αλλά τουλάχιστον γινόταν. Φέτος ανακατεύτηκε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και διέταξε την αναβολή.

Ο τελικός θα γίνει, υπάρχουν ημερομηνίες, τις συζητάμε με τα σωματεία και είναι ευθύνη της Ομοσπονδίας, των ομάδων και της αστυνομίας για το πώς θα διεξαχθεί. Έγινε μία τεράστια σύσκεψη παρουσία 40-50 ατόμων χωρίς λόγο και αυτή οδήγησε στην αναβολή».

Για το πότε προσδιορίζει τον τελικό και υπό ποιες συνθήκες:

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω, θα λυθεί μετά τις συναντήσεις με τις ομάδες, ο κόσμος που θα έχει το γήπεδο. Θα πρέπει να υπάρχει ατμόσφαιρα τελικού μπάσκετ. Ούτε κεκλεισμένων των θυρών, ούτε με μαθητές ηλικίας 8-12 ετών».

Για τον Πάνο Μπιτσαξή:

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική κόντρα, η Πολιτεία πρέπει να λύνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί. Να μπαίνει σε θέματα που μπορεί θεσμικά, όχι όπου θέλει. Πότε - πότε πετάγονται από την πλευρά της κάτι φωτοβολίδες.

Υπάρχει έλλειψη γνώσης του αντικειμένου. Μίλαγε για συντεταγμένο ποδόσφαιρο λες και υπάρχει και ασύνταχτο.

Πρέπει κάπου να σοβαρευτούμε. Το μπάσκετ διοργάνωνε το Κύπελλο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιου είδους παρεμβάσεις».

Για την Εθνική και τον Ηλία Ζούρο:

«Επανερχόμαστε σε Έλληνα προπονητή. Έχει δείξει αξιόλογη πρόοδο και έχει όλα τα προσόντα. Είναι μία φυσιολογική κίνηση και δεν είναι έκπληξη. Υπάρχει πλέον στη χώρα μας μία νέα γενιά Ελλήνων προπονητών που είναι πολύ καλή».

Για τους Παπαλουκά και Διαμαντίδη:

«Εφόσον μας ενδιαφέρουν οι στόχοι που έχουμε θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους δύο παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags