23/03/11 - 01:17

«Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά μπορούμε να περάσουμε»

Παρά την πικρία του για την εξέλιξη του ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση, λέγοντας πως «έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε».

«Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά μπορούμε να περάσουμε»
35.425views 0shares

Αναλυτικά:

Σε ερώτηση αν νιώθει ότι τον… έκλεψαν ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Δεν νιώθω έτσι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ένα μικρό κομμάτι παιχνιδιού κατάφερε η Μπαρτσελόνα να μας φύγει. Από ένα σουτ χαμένο δικό μου χάσαμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Είναι άλλοι άνθρωποι που θα κρίνουν. Θέλω να σταθώ στην δική μας την ομάδα».

Για το αν τώρα φαίνεται το μέγεθος της ζημιάς από την εντός έδρας ήττα από την Λιέτουβος, ανέφερε: «Έχουμε πει ότι εμείς βάλαμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Τα ματς με την Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη σειρά. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε αποδείξει πως τον έχουμε».

Τέλος, σχετικά με την δική του συγκλονιστική εμφάνιση, ως συνήθως ο Διαμαντίδης ήταν ξανά φειδωλός λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα. Είναι παιδιά που κάναμε τρομερή δουλειά. Μπορεί σε μια μέρα να είσαι καλά. Αυτό που μετράει είναι η συνολική απόδοση της ομάδας. Είμαστε πίσω 1-0 και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να είμαστε καλύτεροι για να ισοφαρίσουμε τη σειρά».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ