Facebook Pixel Η κούπα και το αντίο του Τσαρτσαρή! (ΦΩΤΟ)
| 2013-06-16 21:13:00

Η κούπα και το αντίο του Τσαρτσαρή! (ΦΩΤΟ)

Η κούπα και το αντίο του Τσαρτσαρή! (ΦΩΤΟ)

Αποθέωση στην φιέστα του Παναθηναϊκού για το νταμπλ από 15.000 φιλάθλους. Τα «όλε», η συγκινητική ομιλία του Τσαρτσαρή και η κούπα του «Μήτσου». ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για την φιέστα του νταμπλούχου Ελλάδας. Οι παίκτες, αφού έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό, σήκωσαν τις κούπες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και γνώρισαν την αποθέωση.

Το... πάρτι βέβαια ξεκίνησε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να παίρνει το μικρόφωνο και «απαντάει» στον Ολυμπιακό και τους αδελφούς Αγγελόπουλους για το περσινό τους τραγούδι «Πού 'σαι Θανάση». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Φίλοι μου αγαπημένοι σας μιλάει ο Θανάσης. Ο δικός σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Αυτή η γιορτή είναι δική σας. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή, τον Αργύρη, τους παίκτες, μα πάνω απ' όλα τον κύριο Τσαρτσαρή που πάνω από δέκα χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε και του πρέπει ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για όσα έδωσε στον Παναθηναϊκό. Τώρα θέλω να κάνετε για να σας πω κάτι που το κρατούσα ένα χρόνο.

Πέρυσι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγούδουσε «που σαι' Θανάση, που' σαι Θανάση. Εγώ του απαντάω και του λέω, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ με την οικογένεια με τους Γιαννακόπουλους. Σας δίνω μια υπόσχεση, ότι ο Παναθηναϊκός και εμείς θα είναι για άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;»

Στην συνέχεια, είχαμε το συγκινητικό «αντίο» του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα με Κύπελλο και πρωτάθλημα. Μιλώντας στον κόσμο ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή τη σημερινή. Περάσαμε 11 καταπληκτικά χρόνια, με πολλές χαρές και λιγότερες λύπες. Ευχαριστώ για τη στήριξη την προσωπική, αλλά περισσότερο για τη στήριξη την ομαδική.

Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι της Παναθηναϊκής οικογένειας και πρέπει να τη στηρίζουμε παντα! Ευχαριστώ πάρα πολύ1 Θα είσαστε πάντα η οικογένειά μου!».

Τέλος, είχαμε φυσικά την απονομή και τις κούπες που σηκώθηκαν στον αέρα. Αυτός που σήκωσε πρώτος τη μεγάλη κούπα ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος όμως φώναξε μαζί του και τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η βραδιά έκλεισε με γύρω θριάμβου και «όλε»!

Δείτε παρακάτω το πλούσιο φωτορεπορτάζ του sportdog και όλα όσα έγιναν στην πράσινη φιέστα στο live!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags