Facebook Pixel «Αισθητή η απουσία του Τεόντοσιτς»
Μπάσκετ
| 2011-03-26 20:22:00

«Αισθητή η απουσία του Τεόντοσιτς»

«Αισθητή η απουσία του Τεόντοσιτς»

Για τους αγώνες με τη Σιένα αλλά και για το πόσο κόστισε στον Ολυμπιακό η απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στα σερβικά ΜΜΕ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Έχω πίστη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε στην Ιταλία. Θα δούμε αν θα υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας. Η απουσία του Τεόντοσιτς ήταν αισθητή στον αγώνα της Πέμπτης. Θα μιλήσω με το ιατρικό τιμ για τις πιθανότητες να μπορέσει να αγωνιστεί στα παιχνίδια στη Σιένα. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και ξέρουμε πώς να παίζουμε εκτός έδρας».

«Ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Δεν περίμενα να δεχτούμε τέτοια πίεση, ακόμα και μερικοί από τους πιο έμπειρους παίκτες μας δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη συγκέντρωσή τους. Τελειώσαμε την πρώτη περίοδο με εννιά λάθη και οκτώ πόντους πίσω στο σκορ.

Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τη διαφορά πριν το ημίχρονο, αλλά δεν αντιδράσαμε καλά όταν είχαμε την δυνατότητα να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε μόνο δύο φάουλ, ενδεικτικό της έλλειψης επιθετικότητας που είχαμε. Χάσαμε την ευκαιρία να παλέψουμε για τη νίκη, αντιδράσαμε βέβαια, αλλά τα λάθη μας στην άμυνα και στα ριμπάουντ μας κόστισαν», τόνισε ο «Ντούντα».

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags