27/03/11 - 13:32

"Ζουν με το δράμα και με αυτό θέλουν να αποκλείσουν την Μπάρτσα"

Νέα δριμεία επίθεση της καταλανικής «Sport» σε Παναθηναϊκό και Ελλάδα με βαρείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

"Ζουν με το δράμα και με αυτό θέλουν να αποκλείσουν την Μπάρτσα"
31.051views 0shares

Να τι γράφουν οι Ισπανοί:

«Συνηθισμένοι στο δράμα εδώ και αιώνες, οι Έλληνες ξέρουν καλύτερα από όλους αυτού του είδους το σενάριο. Έτσι προσπαθούν να μετατρέψουν κάθε κατάσταση σε υπόθεση ζωής ή θανάτου. Απολαμβάνουν το δράμα όσο κανένας και προσαρμόζονται σε ακραίες συνθήκες είτε αυτό προκαλείται από τους ίδιους ή από εξωγενείς παράγοντες, είτε από τα γεγονότα ή από την άσχημη οικονομική κατάσταση και την αδυναμία να αντιμετωπίσουν την κρίση. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα ζει με το δράμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει για το ελληνικό μπάσκετ. Και αυτό χρησιμοποιείται για να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα. Και μέχρι στιγμής δεν τα πάνε άσχημα.

Μετά τα δύο πρώτα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που δεν είναι Έλληνας αλλά μοιάζει τέτοιος, ενισχύει το δράμα, όπως η διοίκηση του Παναθηναϊκού και φυσικά οι οπαδοί της ομάδας που ήδη έχουν βγάλει το οπλοστάσιό τους. Την Τρίτη, λίγες ώρες μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα, κάποιοι κουκουλοφόροι έκαψαν ένα μπαρ στην Αθήνα, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Το μπαρ ήταν κλειστό, αφού ήταν περίπου 2:00 και δεν υπήρχαν τραυματισμοί, αλλά οι ζημιές ήταν σημαντικές.

Θα μιλούσαμε για θέμα ασφάλειας, που υπάρχει σε όλες τις πόλεις, αλλά σημειώνουμε πως το μπαρ ανήκει στον Χρήστο Ρήγα, ο οποίος είναι γιος του Κώστα Ρήγα, ο οποίος είναι υπεύθυνος διαιτησίας στην Ευρωλίγκα και τον οποίο ο Παναθηναϊκός θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα κακά, με πρώτο τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο τελευταίος πριν δύο χρόνια στη διάρκεια του Final 4 του Βερολίνου είχε το θράσος να διακόψει τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να πετάξει προς τους διαιτητές χρήματα.

Την Τετάρτη οι Έλληνες έδωσαν νέα διάσταση στο δράμα. Ισχυρίστηκαν πως ανακάλυψαν κρυμμένη κάμερα που κατέγραφε την προπόνηση της ομάδας. Αυτή η κατηγορία δεν πήρε επίσημη μορφή, αλλά αυτή η αναφορά μεγάλωσε την ένταση και το δράμα. Και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ελληνικό δράμα για να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα».

Θυμίζουμε ότι χθες το ίδιο Μέσο χαρακτήριζε θεατρίνο τον Ομπράντοβιτς


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ