Facebook Pixel Στον αέρα ο Πρίντεζης!
| 2011-04-06 14:43:00

Στον αέρα ο Πρίντεζης!

Στον αέρα ο Πρίντεζης!

Αν στη δημοσιογραφία υπάρχουν αποκλειστικά θέματα πια, τότε το GOAL και ο Ρήγας Δάρδαλης είχαν ένα από αυτά. Η είδηση της επιστροφής του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε μόνο στη συγκεκριμένη εφημερίδα σήμερα, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες παίρνουν διαφορετική τροπή.

Οι Ισπανοί αρνούνται να παραχωρήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη δανεικό στον Ολυμπιακό, κάνοντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με αυτά που υποστήριζαν μέχρι χθες. Αυτό που ζητούν είναι να φύγει ο παίκτης με ελεύθερη μεταγραφή, ώστε να γλιτώσουν και το βαρύτατο συμβόλαιο του 1.2 εκ ευρώ που πρέπει να του δώσουν για την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, η επιστροφή του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό χαλάει, αλλά από ώρα σε ώρα, ή από μέρα σε μέρα, ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.

Για την ώρα πάντως, ο Ολυμπιακός δε φέρεται να διατεθειμένος να ανοίξει κουβέντα για την επόμενη σεζόν και επιμένει στο δανεισμό για τους επόμενους δύο μήνες. Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ολοκληρωτικής και μόνιμης επιστροφής, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει κουβέντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags