Facebook Pixel "Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν"
| 2011-04-16 20:30:00

"Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν"

"Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν"

Στους παίκτες έριξε την ευθύνη για την ήττα από το Μαρούσι, που ίσως αποδειχτεί καταδικαστική για την ΑΕΚ, ο Άγγελος Κορωνιός, ενώ άφησε υπονοούμενα για παρασκηνιακά παιχνίδια, δίχως όμως να μιλήσει συγκεκριμένα γι’ αυτά…

«Δεν μπορώ να καθίσω να αναλύσω το σημερινό ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι σαν ομάδα. Από τη στιγμή που οι παίκτες μου δεν έχουν τον εγωισμό και το φιλότιμο. Κάποιοι δεν πρέπει να φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν.

Πρώτη φορά βλέπω να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και να θες να κερδίσεις. Δεν μπορώ πλέον να μιλήσω ούτε για το παρασκήνιο. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να έχουν άλλοι την τύχη μας στα δικά τους χέρια. Αυτό δεν ήθελα με τίποτα. Θέλαμε πάση θυσία μια εκτός έδρας νίκη αλλά με τέτοια εικόνα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν», τόνισε ο Κορωνιός που σε ερώτηση για το τι θέλει να πει για το παρασκήνιο:

«Πρέπει εγώ να μπω μπροστά για να πω πράγματα που όλοι ξέρετε. Λες και δεν ξέρετε τι γίνεται όλη την εβδομάδα… Άμα εσείς κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας τι να πω…», είπε ο τεχνικός της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags