Facebook Pixel Χουλιγκανική συμπεριφορά από Αγγέλου!
| 2011-04-17 18:55:00

Χουλιγκανική συμπεριφορά από Αγγέλου!

Χουλιγκανική συμπεριφορά από Αγγέλου!

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ στο ημίχρονο, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να επιδεικνύει χουλιγκανική συμπεριφορά κατά των διαιτητών και να αποβάλλεται!

Το sportdog αποκαλύπτει τον λόγο που αποβλήθηκε ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το (καθαρό) φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής Τανατζής στον Μιχάλη Πελεκάνο στο κέντρο και έφερε τον Νικ Καλάθη στη γραμμή των βολών στο τέλος του ημιχρόνου, προκάλεσε την οργή του κόσμου και όχι μόνο.

Αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς όρμησε μέσα στο γήπεδο στον διαιτητή με συνέπεια να δεχθεί τεχνική ποινή, αλλά υπήρχε και συνέχεια. Πρωταγωνιστικής ήταν ο συνεργάτης του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο Βαγγέλης Αγγέλου, που τα έχωσε στον Τανατζή. Αυτός ήταν ο λόγος που αποβλήθηκε ο Αγγέλου και είδε το δεύτερο ημίχρονο από τη φισούνα.

Το πιο ωραίο είναι ότι την κατάσταση ηρέμησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος ζήτησε από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Χρήστο Χριστοδούλου να εξηγήσει στο συνάδελφό του το λάθος. Ο Σέρβος προπονητής έχει αποκτήσει πλέον εξαιρετική σχέση με τον διεθνή διαιτητή, έστω κι αν τον προηγούμενο Αύγουστου ο Χριστοδούλου τον είχε αποβάλλει στο φιλικό Ελλάδα - Σερβία. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, σε βαθμό να μιλούν σε φιλικό επίπεδο!

Βεβαίως, το θέμα είναι άλλο και έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Αγγέλου. Αν ήταν η πρώτη φορά που βγαίνει από τα ρούχα του μάλλον θα μιλούσαμε για μεμονωμένο περιστατικό. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές και μάλιστα για λόγους πέρα από κάθε λογική.

 Μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε κατηγορηθεί από τους προπονητές του Ηλυσιακού ότι στο ματς που έγινε στο ΣΕΦ καθύβριζε τις οικογένειές τους επειδή έπαιζαν ζώνη και δεν επέτρεπαν στον Ολυμπιακό να παίξει τα συστήματά του εναντίον μαν του μαν ενόψει Σιένα.

Όμως και στο παρελθόν, όντας τεχνικός και συνεργάτης άλλων ομάδων έχει αφήσει άναυδη την μπασκετική κοινωνία με τη στάση του. Χθες στο ΣΕΦ όλοι είχαν να λένε για τους οπαδούς που παρέμειναν ψύχραιμοι και δεν πέταξαν αντικείμενα αλλά με τους προπονητές και τους αθλητές που προκαλούν επανειλημμένα μήπως κάτι πρέπει να γίνει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags