Facebook Pixel Οι συμπτώσεις δείχνουν …έκτο αστέρι!
Μπάσκετ
| 2011-05-04 11:21:00

Οι συμπτώσεις δείχνουν …έκτο αστέρι!

Οι συμπτώσεις δείχνουν …έκτο αστέρι!

Ήρεμα- ήρεμα… Προτού αρχίσετε να παίρνετε τους κεσέδες με τα γιαούρτια, να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Το κομμάτι που ακολουθεί δεν προεξοφλεί τίποτα, ούτε αποτελεί προϊόν σοβαρής σκέψης.

Απλά, επειδή μας αρέσουν οι «αρρωστημένες» συμπτώσεις, τις παραθέτουμε. Και μακάρι στην περίπτωσή μας να βγούμε αληθινοί!

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και είναι έτοιμος να ανέβει ακόμη μία φορά στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μετά από ακριβώς δύο χρόνια και το αλησμόνητο final four του Βερολίνου.

Τι κοινό, όμως, έχει το 2009 με το σήμερα; Οι συμπτώσεις στον χώρο του αθλητισμού δίνουν και παίρνουν και αν τις… λάβουμε υπ’ όψη, τότε το «τριφύλλι», ναι, θα κατακτήσει για έκτη φορά την Ευρωλίγκα.

Σύμπτωση 1: Πρωταθλητής στο χώρο του ποδοσφαίρου αναδείχθηκε, όπως φέτος, ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.

Σύμπτωση 2: Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιχειρήσει να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από δύο χρόνια!

Σύμπτωση 3: Ξανά, όπως το 2009, οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν στον τελικό της διοργάνωσης την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έπειτα από δύο χρόνια βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Σύμπτωση 4: Ο Παναθηναϊκός έχει «καθιερωθεί» να παίρνει την Ευρωλίγκα κάθε δύο χρόνια. Το 2009 υπέταξε στον τελικό την ΤΣΣΑ Μόσχας.

Σύμπτωση 5: Όπως το 2009, έτσι και φέτος στην Α1 ο Ολυμπιακός «έσπασε» την κυριαρχία των «πρασίνων» και πήγε στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας.

Πως σας φαίνονται; Λίγα; Γράψαμε και παραπάνω ότι το κείμενο είναι προϊόν «αρρωστημένου νου». Μακάρι να επιβεβαιωθούμε και ο Παναθηναϊκός να προσθέσει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην μπασκετική ιστορία της Ελλάδας... Και φυσικά, να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα...!

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags