Facebook Pixel Αδημονεί… ο Καλάθης!
Μπάσκετ
| 2011-05-05 12:51:00

Αδημονεί… ο Καλάθης!

Αδημονεί… ο Καλάθης!

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Final Four της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης σε δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στην αυριανή «μάχη» του Παναθηναϊκού  με τη Σιένα.

Ο ομογενής γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου δήλωσε αρχικά: «Είναι συναρπαστικό να βρίσκεσαι σε ένα Final Four και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ. Προσπαθώ σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι να βοηθώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου…. Κάνω μικρά πράγματα, αισθάνομαι καλά και η αυτοπεποίθησή μου μεγαλώνει συνεχώς»

Στη συνέχεια, ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση των «πρασίνων» με την ομάδα της Τοσκάνης, σχολιάζοντας σχετικά: «Σέβομαι τη Σιένα, αλλά πιστεύω πως εμείς θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Σιένα είναι μια σκληρή, καλά προπονημένη και σκληροτράχηλη στην άμυνα ομάδα. Για να φτάσει μία ομάδα τόσο μακριά, προφανώς είναι πολύ καλή. Ο Νίκος Ζήσης είναι καλός παίκτης, ήμουν συμπαίκτης του στην Εθνική τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Μπο ΜακΚάλεμπ επίσης, είναι ένας εκρηκτικός παίκτης που δύσκολα μπορείς να αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να μην του επιτρέψουμε να τρέξει και να φτάσει στο καλάθι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags