Facebook Pixel Όταν ο Άρης έκανε μήνυση για το... "αυτοκράτορας"!
| 2014-11-29 22:03:00

Όταν ο Άρης έκανε μήνυση για το... "αυτοκράτορας"!

Όταν ο Άρης έκανε μήνυση για το... "αυτοκράτορας"!

Κι όμως είχε γίνει κι αυτό! Οι άνθρωποι του Άρη είχαν κάνει μήνυση στον άνθρωπο που είχε αποκαλέσει "αυτοκράτορα" τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του `80!

Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, την απάντηση την δίνει η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, που αποκαλύπτει τον νονό, αλλά και το ότι οι άνθρωποι του Άρη θίχτηκαν τότε και του έκαναν μήνυση!

Όπως γράφει χαρακτηριστικά :
“Ο χαρακτηρισμός «Αυτοκράτορας» είναι έμπνευσης του Μάκη Δενδρινού μετά από τον επεισοδιακό (επίθεση των ΜΑΤ στους θεατές μετά το σφύριγμα της λήξης και την ρίψη αντικειμένων προς την αποστολή των «κίτρινων») αγώνα Πανιωνίου – Άρη 80-83 της σεζόν 1986-87. «Σήμερα έπαιξε μια αυτοκρατορία μέσα και έξω από τα γήπεδα εναντίον ρομαντικών νομάδων», είχε δηλώσει ο τότε προπονητής του Πανιωνίου Μάκης Δενδρινός θεωρώντας ότι η ομάδα του είχε αδικηθεί από την διαιτησία και τα λόγια του προκάλεσαν την οργή των παραγόντων του Άρη και του προπονητή του, Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Άρης μήνυσε τον Δενδρινό, αλλά ο χαρακτηρισμός «Αυτοκρατορία» έμεινε για να περιγράφει την κυριαρχία του Άρη στην Ελλάδα από το 1984 έως το 1991.”.

Που να είχαν φανταστεί οι τότε παράγοντες του Άρη, ότι τα επόμενα χρόνια θα καμαρώνουν για την “ατάκα” του Δενδρινού, τον οποίο είχαν μηνύσει!!!

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags