08/01/11 - 23:07

ΠΑΟΚ εναντίον Ομοσπονδίας!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και δεν διστάζει ακόμα και να τα βάλει με τους φορείς του μπάσκετ, μιλώντας για προκατάληψη σε βάρος του διεθνή σέντερ. Με λίγα λόγια αφήνει υποννούμενα εναντίον της Ομοσπονδίας.

ΠΑΟΚ εναντίον Ομοσπονδίας!
58.786views 0shares

 Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και διαβάστε τι γράφει:

"Το τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο έντονη η προσπάθεια να είναι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια της ομάδας μας άλλοι και όχι οι καλαθοσφαιριστές. Σε αυτό ακριβώς το κακόγουστο έργο γίναμε μάρτυρες και σήμερα.

Σε ένα ήρεμο παιχνίδι, οι διαιτητές έγιναν και πάλι πρωταγωνιστές και με τις αποφάσεις τους εκνεύρισαν και εξόργισαν παίκτες, προπονητές, φιλάθλους. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ακόμη πιο εξοργιστική είναι όμως η προκατάληψη που έδειξαν και πάλι απέναντι στον αρχηγό της ομάδας μας Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Κι αυτή την συμπεριφορά την πληρώνει ο ΠΑΟΚ, την πληρώνει το μπάσκετ, την πληρώνουμε όλοι μας. Και είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι συμπεριφορές, είναι αυτές που απαξίωσαν το μπάσκετ, είναι αυτές που θα διώξουν τελικά από τα γήπεδα και αυτούς τους λίγους και υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους που και σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 Απαιτούμε ίση μεταχείριση, αλλά πάνω από όλα σεβασμό και στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές οι καταστάσεις δεν μας πτοούν, αλλά μας δυναμώνουν.

 Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ