Facebook Pixel Ξέσπασμα Μαρκόπουλου: «Ντροπή για τον ΠΑΟΚ»!
| 2016-03-19 21:29:00

Ξέσπασμα Μαρκόπουλου: «Ντροπή για τον ΠΑΟΚ»!

Ξέσπασμα Μαρκόπουλου: «Ντροπή για τον ΠΑΟΚ»!

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο έμπειρος κόουτς...

Ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα στην έδρα του από το νεοφώτιστο Λαύριο και ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε λόγο για μεγάλη ντροπή, χωρίς να κρύψει τα νεύρα και τη στεναχώρια του…

Αρχικά είπε:
«Συγχαρητήρια στο Λαύριο. Πίστεψε στη νίκη, πάλεψε και στο τέλος την κατέκτησε. Είναι μεγάλη ντροπή αυτή η ήττα. Είναι μια ήττα η οποία μπορεί να μας βγάλει τελείως έξω απ τους στόχους. Αν θέλεις να διεκδικείς κάτι και να αισθάνεσαι δυνατός και όπου παίζεις να νιώσει ο αντίπαλος ότι παίζει με τον ΠΑΟΚ πρέπει να βρεις τρόπο να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Ευθύνη έχουν όλοι, ίσως τη μεγαλύτερη την έχω εγώ. Είναι αδιανόητο να δέχεσαι 30 πόντους από δικά σου λάθη. Είναι πρωτάκουστο! Δεν είναι τα 24 λάθη, είναι ότι δε σταματήσαμε τα λάθη. Πολλά μπορείς να πεις για το παιχνίδι, από τεχνικής άποψης, αλλά ότι και να πεις, θα σταματήσει πάλι στα λάθη. Και τα λάθη τα κάνουν παίκτες οι οποίοι δεν είναι άπειροι».

Για τη συνέχεια ως το τέλος της κανονικής περιόδου και τις τρεις αναγκαίες νίκες:
«Είχα πει ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα τέσσερα παιχνίδια, για να δούμε και άλλα αποτελέσματα… Δε λέει τίποτα για εμάς αυτό, πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να το διεκδικούμε».

Για την παρουσία του Κλάντον και αν μπέρδεψε την ομάδα:
«Δε μπορεί να κριθεί. Είναι δυο μέρες στην ομάδα. Δεν έπαιξε αυτό που θα θέλαμε».

Για το τι φταίει και πως μπορεί να αλλάξει:
«Με τον Ολυμπιακό, πριν λίγο καιρό, παίζαμε μπάσκετ! Σήμερα τι παίζαμε; Θα τρελαθούμε τώρα; Γυρίζαμε τη μπάλα και παίζαμε με τον Ολυμπιακό, στην έδρα του! Τι πρέπει να αλλάξει δηλαδή; Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ, να γυρίσει η μπάλα, να μη κάνεις λάθη στην επίθεση, να παίξεις πιο δυνατή άμυνα, να επιστρέφεις. Αυτά που κάναμε σε άλλα παιχνίδια και δεν τα κάναμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν είδε κάποια υπεροψία από τους παίκτες του απέναντι στο Λαύριο:
«Μπορείς να πεις πολλά, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν το νομίζω ότι υποτίμησαν το Λαύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags