09/06/11 - 08:42

Με ένα όνειρο τρελό...

Ο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξή του το μεγάλο του όνειρο με τον Παναθηναϊκό.

Με ένα όνειρο τρελό...
35.855views 0shares

Και αυτό δεν είναι άλλο από το να ξεπεράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ευρωπαϊκά.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο «Ζοτς» στην "Πράσινη":

Για το όνειρο του με τον Παναθηναϊκό: «Το όνειρο μου είναι να περάσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι πανέτοιμος να το κάνω πραγματικότητα. Το όνειρό μου είναι να κάνουμε τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, σε όλη την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτό είναι το όνειρό μου. Γι αυτό δουλεύω και αυτό περιμένω να ζήσω.

Το 1999 ήρθα στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είχε ένα ευρωπαϊκό. Σήμερα, 12 χρόνια αργότερα ο Παναθηναϊκός έχει έξι. Τότε η Ρεάλ είχε οκτώ και ήταν πρώτη. Τώρα εμείς και η ΤΣΣΚΑ έχουμε έξι και έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην Ρεάλ. Από την μεριά μου αυτή είναι η επιθυμία μου. Να περάσουμε και την Ρεάλ. Αυτό είναι το όνειρό μου και είμαι πανέτοιμος να το κάνω πραγματικότητα».

Για το ποιος είναι ο τρόπος του Παναθηναϊκού: «Ποιος είναι ο τρόπος μας; Να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, όπως γίνεται τα τελευταία 12 χρόνια και να έχουμε πάντα ομαδικό πνεύμα σε ότι και αν κάνουμε. Αυτός είναι ο τρόπος μας».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ