Facebook Pixel Πού "γλέντησαν" οι Πράσινοι τον αποκλεισμό; (ΦΩΤΟ)
| 2016-04-20 23:30:00

Πού "γλέντησαν" οι Πράσινοι τον αποκλεισμό; (ΦΩΤΟ)

Πού "γλέντησαν" οι Πράσινοι τον αποκλεισμό; (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την τρίτη ήττα από τη Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ, πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες του Παναθηναϊκού είπαν να ...πνίξουν τον πόνο τους στην παραλία! Δείτε τις φωτογραφίες...

Η χθεσινή νύχτα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς η τρίτη σερί ήττα από τη Λαμποράλ, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, ολοκλήρωσε άδοξα το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο αποκλεισμός βέβαια, έφερε και σημαντικές αλλαγές, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα απολύθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που χρεώθηκε τη μεγάλη αποτυχία, ενώ από το μεσημέρι της Τετάρτης, ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάντως, κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν σήμερα να ξεκουραστούν και να κάνουν και κάποιες βουτιές, καθώς όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, επισκέφτηκαν από τώρα τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, οι Καλάθης, Ραντούλιτσα, Χέινζ, Φελντέιν και Χάντερ, βρέθηκαν την Τετάρτη στον Αστέρα και πήραν γεύση από το καλοκαίρι τους. Δεν ξέρουμε, πάντως, αν αυτή η απόφαση, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμποράλ, θα αρέσει στον κόσμο και στη διοίκηση των Πρασίνων.

Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags