Ο μεγαλομέτοχος παραμένει στη θέση του δείχνοντας ξεκάθαρα προς τα έξω ότι η επόμενη μέρα εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές του κινήσεις. Η ΠΑΕ Ηρακλής βαδίζει καθημερινά μέσα σε ένα δύσκολο και παράλληλα επικίνδυνο μονοπάτι αφού ο «Καναδός» και οι μέχρι πρότινος στενοί του συνεργάτες κατάφεραν να στείλουν το καράβι στα βράχια. Ο «Καναδός» όπως σας μετέφερε η «Α» από το Σάββατο, είναι στην Αθήνα και μοναδικός τους στόχος είναι να καταφέρει να ρυθμίσει τις οφειλές προς το ελληνικό δημόσιο. Κοινώς να καταφέρει να πείσει το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και το ΙΚΑ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις οφειλές ώστε από εκεί και πέρα οι «κυανόλευκοι» να αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν χωρίς αυτά τα προβλήματα. Πώς θα το καταφέρει αυτό όμως από τη στιγμή που δεν διαθέτει τα κεφάλαια που απαιτούνται;

ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Το πλάνο του Παπαθανασάκη είναι ξεκάθαρο όσο ποτέ άλλοτε αφού οι μοναδικές περιπτώσεις για να εισρεύσουν χρήματα στην ΠΑΕ Ηρακλής θα προέρχονται από τις περήφανες πωλήσεις του έμψυχου δυναμικού του. Ο Απόστολος Βέλλιος και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας βρίσκονται πρώτοι στη λίστα. Ετσι λοιπόν αναμένεται να εμφανιστεί έχοντας τις δύο αυτές περιπτώσεις στο μυαλό του, με τον επιθετικό του Ηρακλή να κοστολογείται στο ένα εκατομμύριο ευρώ που αποτελεί και το πιο δυνατό χαρτί στα χέρια του. Εκχωρώντας το 50% στο ελληνικό δημόσιο ως προκαταβολή και άλλες 100.000 ευρώ στο ΙΚΑ θα ζητήσει να αυξηθούν οι δόσεις ούτως ώστε να μπει σε μια τάξη το υπόλοιπο ποσό που θα μείνει.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Αλλωστε όπως κατέγραψε η «Α» δεν υπάρχει περίπτωση ο Ηρακλής να εισπράξει χρήματα από πώληση ποδοσφαιριστή εάν δεν τακτοποιήσει – ρυθμίσει τις οφειλές του στην εφορία η οποία είναι και ο σημαντικότερος αυτή τη στιγμή βραχνάς. Από την άλλη όμως υπάρχει και το λαϊκό έρεισμα που έχει χάσει ο «Καναδός» ο οποίος ότι κι αν προσπαθεί να κάνει για την επόμενη ημέρα, ο κόσμος θα του γυρίσει την πλάτη.

Πηγή: arenafm.gr