Facebook Pixel Έσκασε η νέα ΒΟΜΒΑ στο ΝΒΑ!
Μπάσκετ
NBA
| 2016-07-07 11:09:00

Έσκασε η νέα ΒΟΜΒΑ στο ΝΒΑ!

Έσκασε η νέα ΒΟΜΒΑ στο ΝΒΑ!

Λίγες μέρες μετά το σοκ με τη μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ στους Ουόριορς, οι Σικάγο Μπουλς τάραξαν… τα νερά του NBA, προχωρώντας σε μία σπουδαία μεταγραφή

Η ομάδα του Σικάγο απέκτησε τον Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος νωρίτερα είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Χιτ.

Ύστερα από 13 χρόνια και τρία πρωταθλήματα με την ομάδα του Μαϊάμι, ο Ουέιντ επιστρέφει σπίτι του (είναι γεννημένος στο Σικάγο), υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων έναντι 47 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για το δεύτερο “μπαμ” στο φετινό καλοκαίρι, μετά απ’ αυτό των Ουόριορς με τον Ντουράντ.

Στο μεταξύ, διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του Ουέιντ στο Μαϊάμι:

“Αγαπητό Μαϊάμι, αυτή ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και συναισθηματική απόφαση. Μετά 13 χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα νέο ταξίδι με τους Σικάγο Μπουλς. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά νιώθω πως ήταν η πιο σωστή για μένα και την οικογένεια μου.

Ξεκίνησα την καριέρα μου με τους Μαϊάμι Χιτ το 2003 και για μένα ήταν τιμή να παίξω για αυτούς και να βοηθήσω να χτιστεί μία νικηφόρα ομάδα με τρία πρωταθλήματα στο ενεργητικό της! Κοιτάζω πίσω με περηφάνια για τα όσα έχουμε πετύχει μαζί. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Άρισον, στον Πατ Ράιλι, τον Έρικ Σπέλστρα, το προπονητικό τιμ και ολόκληρη τον οργανισμό των Χιτ.

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω την κοινότητα του Μαϊάμι και ειδικότερα τη #HEATNATION για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πραγματικά απίστευτη! Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από τα θετικά μηνύματα των εξέφρασαν οι φανς που θέλουν το καλύτερο για μένα και ξέρω πως θα υποστηρίξουν την απόφαση μου. Οι εκπληκτικές αναμνήσεις και οι στιγμές που ζήσαμε με τρεις παρελάσεις στην πόλη για τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε και πέντε τίτλους περιφέρειας, θα μείνουν για πάντα μέσα στην καρδιά μου τώρα που ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου”.

Μιλώντας και για τους Μπουλς, ο Ουέιντ τόνισε: “Μεγαλώνοντας στο Ρόμπινς του Ιλινόις, δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα ήταν δυνατή μία καριέρα στο ΝΒΑ και πως κάποια στιγμή θα φορούσα τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς. Σε νεαρή ηλικία εμπνεύστηκα βλέποντας τους Μπουλς να προοδεύουν. Η πιο πολύτιμη ανάμνηση μου είναι που θυμάμαι τον πατέρα μου να παίζει μπάσκετμπολ στα γήπεδα του Fermi Elementary School. Δεν ξέχασα ποτέ από που προέρχομαι και είμαι ευγνώμον που έχω την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα που πρώτη με έκανε να αγαπήσω το παιχνίδι. Πολλά μέλη της οικογένειας μου ζούνε ακόμα στο Σικάγο και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην πόλη που βρίσκεται τόσο κοντά στην καρδιά μου.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στις ρίζες μου και ότι άλλο έρχεται μπροστά μου. Με αγάπη και σεβασμό, D-Wade”…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags