Facebook Pixel Τα... δίνει όλα για Βεζένκοφ!
| 2016-07-28 10:30:00

Τα... δίνει όλα για Βεζένκοφ!

Τα... δίνει όλα για Βεζένκοφ!

Ποια ελληνική ομάδα κάνει ό,τι μπορεί για να επαναπατρίσει τον νεαρό άσο της Μπαρτσελόνα;

Τα δεδομένα άλλαξαν για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Τζάστιν Ντόελμαν και μετά τις χθεσινές δηλώσεις σχετικά με το νέο πλάνο των Καταλανών, στο οποίο τουλάχιστον για την νέα χρονιά δεν βρίσκεται ο πρώην άσος του Αρη.

Την αρχή έκανε η ιστοσελίδα encestado.es η οποία αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα θα δώσει δανεικούς τους Αλεξάνδρο Βεζένκοφ και Μούσα Ντιανιέ, ενώ ακολούθησαν άλλα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι στην θέση του "Σάσα" στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα προτιμηθεί ο Μάρκους Έρικσον για τον οποίο έδωσε το "ΟΚ" ο Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε ο οποίος κατέχει την θέση του μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ.

Ο Αρης δείχνει να έχει προβάδισμα στην συμφωνία για τον Βεζένκοφ, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com είχε ήδη γνωστοποιήσει στην Μπαρτσελόνα ότι θα καλύψει ένα ποσό της τάξεως των 235.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, νούμερο το οποίο έβρισκε σύμφωνους τους Καταλανούς. Βέβαια αυτό ίσχυε πριν την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος και θα δώσει το τελικό "ΟΚ". Οι "κίτρινοι" πάντως θέλουν τον "Σάσα" και θα ενημερώσουν τους "μπλαουγκράνα" ότι εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά για τις 235.000 ευρώ.

Εφόσον τελικά ισχύσει το ρεπορτάζ από την Ισπανία, που θέλει την Μπαρτσελόνα να ψάχνει ομάδα για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τότε ο ΑΡΗΣ θα μπει δυνατά στην υπόθεση μιας και είναι επιθυμία του προπονητή, αλλά και της διοίκησης να κλείσει η συγκεκριμένη συμφωνία. 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags